Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με μαγιό

18:14 26/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ήταν πάντα μια από τις πιο καυτές παρουσίες στη σόουμπιζ όμως η εμφάνισή της στο Dancing with the stars την ανέδειξε ως το απόλυτο κορμί. Η Ντορέττα Παπαδημήτρια νικήτρια του σόου μίλησε στο περιοδικό YOU για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, για την απιστία, για τις δίαιτες και φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ.

Η απιστία είναι λόγος χωρισμού ή συγχωρείται και προχωράμε μπροστά;

«Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Γενικά η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης κι αυτό είναι για μένα μεγάλο θέμα. Θέλω να νιώθω ήρεμη και ασφαλής και να μην με τρώει το άγχος αν αυτός που είμαι μαζί του μού είναι πιστός ή όχι.»

Οι άντρες σε θαυμάζουν για το σώμα σου και οι γυναίκες σε “ζηλεύουν”. Ποιο είναι το μυστικό σου, χωρίς κάποιος να θυσιάζει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο ή να ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες;

«Νομίζω ότι το βασικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι. Όλοι έχουμε τα καλά μας και τα στραβά μας. Από εκεί και πέρα, χωρίς άγχος μπορούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να μην τον βασανίζουμε με εξαντλητικές δίαιτες. Για μένα δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να γυμνάζομαι με όποιο τρόπο γυμναστικής μου κάνει κέφι, χωρίς να καταπιέζομαι. Όσο για τη διατροφή, το λίγο απ' όλα είναι η μέθοδος που ακολουθώ εδώ και χρόνια και τα καταφέρνω να διατηρώ το βάρος μου χωρίς να στερούμαι.»

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα