Η ελληνική μειονότητα καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές στην Αλβανία

00:15 25/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα, το Δημοκρατικό και το Σοσιαλιστικό, για νοθεία κατά τη διαδικασία της καταμέτρησης σε βάρος του κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του οποίου ηγείται σε περιοχές όπως η Χειμάρα και Άγιοι Σαράντα.

"Δεν είναι απλώς ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά μια εκλογική σφαγή" δήλωσε ο κ. Ντούλες από ένα κέντρο καταμέτρησης στους Αγίους Σαράντα.

Αναφερόμενος σε στατιστικές και στο γεγονός ότι στις κοινότητες αυτές με απόλυτη πλειοψηφία Ελλήνων μειονοτικών, που είτε στις τοπικές είτε στις εθνικές εκλογές

ψηφίζουν πάνω από το 60 % για το ΚΕΑΔ, ο κ. Ντούλες τόνισε ότι τα δύο κόμματα αν και αντίπαλες παρατάξεις συνεργάζονται για να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα σε βάρος του ΚΕΑΔ.

Νωρίτερα και ο γραμματέας του ΚΕΑΔ Γρηγόρης Καραμέλος κατήγγειλε αυτό που περιέγραψε ως "μυστική συμμαχία" μεταξύ του Δημοκρατικού και του Σοσιαλιστικού κόμματος κατά του ΚΕΑΔ κυρίως στην Χειμάρα και σε άλλες περιοχές του νότου όπου ζει η ελληνική μειονότητα αν και το κόμμα αυτό εντάσσεται στον ίδιο συνασπισμό με τους σοσιαλιστές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα