Η Reebok Classic γιορτάζει την ολοκλήρωση της καμπάνιας My City Story

18:56 31/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ένας νέος urban χώρος στο κέντρο της πόλης, υπέροχη μουσική, γευστικά cocktails και ένα μοναδικό κοινό με τέλεια διάθεση ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του My City Story – Event. Ένα πάρτυ που πραγματοποιήθηκε για την κορύφωση της καμπάνιας #reebokclassics_mycitystory, η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Reebok Classic και του περιοδικού Ozon Raw.

Την

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, το Blank Urban Space στο Γκάζι γέμισε με στυλίστες, fashion editors, bloggers, εκπροσώπους από το χώρο της μόδας αλλά και των media καθώς και ένα δημιουργικό κοινό που λατρεύει την πόλη και την urban διάθεση.

Oι δημιουργίες των οκτώ ambassadors που εμπνεύστηκαν από τη συλλογή Reebok Classics και την urban κουλτούρα τράβηξαν τα βλέμματα αλλά και την προσοχή του κοινού. Οι μουσικές των Amateur Boyz, και οι γεύσεις του mixologist Γιάννη Κοροβέση ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη, ενώ ο χώρος ήταν διακοσμημένος με την αποκλειστική συλλογή γυαλιών της Elizabeth Leau και τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες της Ιωάννας Χατζηανδρέου. Ο SER κατά τη διάρκεια της βραδιάς σχεδίασε ένα μοναδικό graffiti βασισμένος στο Reebok Classic παπούτσι και οι WOM απογείωσαν τη βραδιά με μία ανατρεπτική beatbox παράσταση.

My City Story - the campaign

Reebok Classics και Ozon Raw ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ελληνική #reebokclassics_mycitystory καμπάνια, απόρροια της παγκόσμιας φιλοσοφίας της Reebok, «Live with Fire». Το πάθος, η αφοσίωση και η πίστη στον εαυτό μας είναι τα στοιχεία που η Reebok Classic πάντα πίστευε πως μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε και να δημιουργήσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που η Reebok Classic θέλησε να γιορτάσει την καμπάνια με τόσο δυναμικούς ανθρώπους αλλά και να δουλέψει μαζί με ένα τόσο δημιουργικό συνεργάτη, όπως είναι το περιοδικό Ozon Raw.

Αυτή η καμπάνια είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που εμπνέονται από την πόλη προκειμένου να ξεχωρίσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και το πάθος τους. Τα έξι βίντεο που δημιουργήθηκαν για την καμπάνια, ξεκίνησαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σταδιακά από τις αρχές Οκτώβρη, δημιουργώντας ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το τελικό event.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα