Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα εμπορίας ηρωίνης στην Ικαρία

00:29 10/10/2013 - Πηγή: TNSite
Με συντονισμένες προσπάθειες και μετά από μια μεγάλη επιχείρηση παρακολούθησης και ερευνών, η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου κατάφερε να εξαρθρώσει μια εγκληματική οργάνωση, η οποία αριθμεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 41 μέλη, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Ικαρία.

Η όλη επιχείρηση συντονίστηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου με αποτέλεσμα τέσσερα μέλη της οργάνωσης να έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, που είχε ως απώτερο στόχο και σκοπό την προμήθεια και τη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών

ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Ικαρίας.

Η οργάνωση είχε δομή με ηγετική ομάδα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στη φυλακή, ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν περιφερειακά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκατόν δύο γραμμάρια ηρωίνης, μεγάλη ποσότητα χασίς, δώδεκα δενδρύλλια και εξήντα εννέα χάπια ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται ενώ σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών γίνονται προσπάθειες να συλληφθούν άλλα δύο μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη οργάνωση που εξαρθρώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

(Φωτογραφία αρχείου)

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα