Ένταση χθες στην Αμυγδαλέζα

14:00 9/4/2013 - Πηγή: TNSite
Συνεχίζονται τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr, χθες κατά τις 20.00 (ώρα της βραδινής σίτισης) οι αστυνομικοί πήγαν να μοιράσουν το φαγητό στους κρατούμενους, μερίδα αυτών πήρε το φαγητό και αντί να το φάει, άρχισε να το πετάει προς τους ένστολους που είχαν Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, δέχθηκαν «βροχή» από πέτρες από τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης που δημιουργήθηκε

πρώτο στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πνεύματα είναι τεταμένα στην Αμυγδαλέζα διότι υπάρχουν κρατούμενοι που παραμένουν εκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι και εχθές, οι κρατούμενοι βρίσκονταν στην δεύτερη ημέρα απεργίας πείνας αντιδρώντας ενώ κάποιοι λένε ότι θα συνεχίσουν την αντίδρασή τους.

Πάντως, αυτό που αξίζει να σημειωθεί, και δε χωράει αμφισβήτηση, είναι ότι στον χώρο του κέντρου φύλαξης, υπάρχουν αρκετά υλικά που μπορούν να βλάψουν και τις δύο πλευρές. Όπως μάλιστα λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο newsbeast.gr, στους χώρους υπάρχουν καθρέφτες, τζάμια, καθώς και διάφορα άλλα υλικά που μπορούν να προκαλέσουν κακό, όπως και έχει συμβεί στο παρελθόν.

Ένα ακόμη στοιχείο που ανησυχεί εξίσου τους αστυνομικούς, είναι ότι σε κάθε πτέρυγα (υπάρχουν περίπου 160 κρατούμενοι) τους φυλάνε τέσσερις ένστολοι. Κι όπως λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν αριθμό που δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση.

Στο μεταξύ, το θέμα που είχε αναδείξει το newsbeast.gr με τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται, εξακολουθεί να ισχύει…

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα