«Έχουμε ένα καλό σύνολο»

13:28 27/8/2013 - Πηγή: TNSite
Την άποψη ότι ο Εργοτέλης τη φετινή σεζόν έχει βάθος στο ρόστερ του, δημιουργώντας ένα καλό σύνολο εξέφρασε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM94,6 ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο 20χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, αλλά και στην καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας με τους τους Αναστασάκο και Μπαμπάμ να συνεργάζονται πολύ καλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ»:

Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό
«Είχαμε καλύτερη εικόνα βάλαμε δύο γρήγορα γκολ

και το παιχνίδι εκεί τελείωσε. Τα καλά αποτελέσματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που έχει κάνει στις προπονήσεις και στην προετοιμασία ο Πετράκης. Ακόμη, έχουμε πολύ καλή επιθετική λειτουργία με τη συνεργασία των Μπαμπάμ και Αναστασάκου».

Για τον Εργοτέλη

«Ο κορμός της ομάδας είναι ίδιος με τον περσινό συν ότι έχουν γίνει κάποιες σημαντικές προσθήκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Φέτος, η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ της, σκεφτείτε ότι από τα δύο πρώτα παιχνίδια απουσιάζει ο Ρομάνο, ο Βερπακόφσκι».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα

«Υπάρχουν καλές ομάδες. Πιστεύω ότι περίπου οχτώ με δέκα είναι ισοδύναμες. Θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο Αστέρας έχει λίγο αποδυναμωθεί, ο ΠΑΣ είναι στα ίδια και ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στη συνέχεια θα φανούν περισσότερα».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα