Χρουσαλά: Είμαι φοβιτσιάρα σαν μαμά

21:50 18/4/2013 - Πηγή: TNSite

Για την ευτυχία που βιώνει μετά τη γέννηση της κόρης της μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά, το μεσημέρι της Πέμπτης, καλεσμένη στην «Ελένη».

Η πρώην Σταρ Ελλάς μοιράστηκε με την Ελένη Μενεγάκη τα συναισθήματά της για τη ζωή με το πρώτο της παιδάκι: “Είμαι φοβιτσιάρα σαν μαμά. Δεν την έχω ταξιδέψει μακριά ακόμα, αλλά θα την πάμε σύντομα. Βόλτες, όμως, και τέτοια κάνουμε συνέχεια. Είναι σχεδόν έξι μηνών,

γεννήθηκε 24 Οκτωβρίου – Σκορπίνα...”, ενώ συμπλήρωσε: “Μέχρι στιγμής έχω διαπιστώσει πως είναι πάρα πολύ επίμονη. Θέλει να γίνεται το δικό της και το διεκδικεί από μωρό παιδί. Νομίζω εμφανισιακά είναι μια μείξη και των δύο. Τα μάτια είναι του συζύγου μου, αλλά μυτούλες και χειλάκια είναι δικά μου”.

Σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέφερε: “Νιώθω ευλογημένη, γιατί γενικά είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη. Σχεδόν δεν την κατάλαβα. Ευχαριστήθηκα το καλοκαίρι μου, δεν είχα κανένα από αυτά τα προβλήματα που έχω ακούσει πως είχαν άλλες κοπέλες στις εγκυμοσύνες τους τους πρώτους μήνες. Μόνο προς το τέλος με κούρασε που είχε φουσκώσει η κοιλίτσα. Εκεί ζορίζεσαι, κουράζεσαι πιο εύκολα, λαχανιάζεις, δεν βολεύεσαι...”.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ή περισσοτέρων ακόμα παιδιών, η ίδια σχολίασε: “Στην αρχή θέλαμε τέσσερα. Μόλις έφυγα στο μαιευτήριο και πήγα στη μαμά μου και είπα γιατί να μην έχω άλλα δυο – τρία να τα πάω στο σπίτι. Όταν πήγα στο σπίτι ευχαριστούσα τον Θεό που είναι ένα. [...] Στους δύο μήνες είπα πως θέλω κι άλλο παιδί και ήδη μου λείπει η στιγμή που ήταν ημερών και μόνο άνοιγε το στοματάκι του για να φάει.. Αισθάνομαι πως θα κάνουμε σίγουρα δεύτερο και τρίτο. Από εκεί και μετά...”.

Πηγή:yupiii.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα