Αθωώθηκαν οι δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου

19:29 17/6/2013 - Πηγή: TNSite
Αθωώθηκε σήμερα από το Εφετείο ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Περυσινάκης οι οποίοι πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση αδειοδότησης του εμπορικού κέντρου Τάλως στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή τους.

«Έχω τονίσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την αυστηρή προσήλωση μου στο Σύνταγμα,

τους Νόμους και τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας» δήλωσε μετά την απόφαση ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης .

Εκ πεποιθήσεως, πρόσθεσε, υποστήριζα πάντοτε ότι ανεξάρτητα από τα μέσα και τις μεθόδους που ορισμένοι - λίγοι ευτυχώς - επιστρατεύουν προκειμένου να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους, το φως τελικά νικά το σκοτάδι, η αλήθεια το ψέμα και η αδήριτη πραγματικότητα, τη συκοφαντία, την κακοήθεια, τη χυδαιότητα και τη λάσπη.

Παράλληλα ανέφερε ότι αυτό επιβεβαίωσε πανηγυρικά σήμερα η ομόφωνη Δικαστική Απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης σχετικά με την άδεια των σινεμά στην περιοχή «Τάλως».

Σύμφωνα με τη δήλωσή του με την απόφαση αυτή «κατέρρευσαν παταγωδώς οι μεθοδεύσεις και οι δολοπλοκίες. Το γνωστό - άγνωστο κύκλωμα του ψεύδους και της συκοφαντίας, πήρε την απάντησή του».

Ακόμη τόνισε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την κοινωνία του Ηρακλείου, τον απλό κόσμο, και θα υπερασπίζεται τα συμφέροντά του απέναντι σε οποιαδήποτε συμφέροντα, όσο ισχυρά και αν είναι.

Καταλήγοντας ο κ. Κουράκης ανέφερε ότι «αν αυτό από κάποιους θεωρείται "αμάρτημα", καθώς και το γεγονός ότι δεν ανήκω στους "πορφυρογέννητους", ας το πάρουν απόφαση και ας το χωνέψουν, ότι μοναδικός εντολοδόχος μου είναι ο λαός του Ηρακλείου».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα