Αντίστροφη μέτρηση για το Nova Beach Volley Tournament

17:49 2/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η Nova για 14η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Nova Beach Volley Tournament, το θεσμό που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού. Χανιά, Θεσσαλονίκη και Αττική είναι οι φετινοί τρεις προορισμοί και περιμένουν όλους τους φίλους του αθλήματος να δηλώσουν συμμετοχή
(www.forthnetgroup.gr/novabeachvolley2013) και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλά happenings, εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Το Nova Beach Volley Tournament θα ανοίξει την αυλαία του, την Παρασκευή 5 Ιουλίου στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά και μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου, περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος για θεαματικούς αγώνες, μπάνιο στη θάλασσα, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις.

Αφού ολοκληρωθεί το τουρνουά στα Χανιά, η συνέχεια δίνεται στην Θεσσαλονίκη, στον Ποταμό Επανομής, Beach Bar «Baba», από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Τελευταίος προορισμός της φετινής διοργάνωσης θα είναι η Αττική, στο Yabanaki, Ακτή Βάρκιζας από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2, την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 18:00 και σε live streaming από το Novasports.gr.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα