«Αν Ολυμπιακός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί την κούπα»

12:07 4/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η μοίρα τα έφερε έτσι για τον Βαγγέλη Μάντζαρη ώστε φέτος λόγω τραυματισμού να μην μπορεί να αγωνιστεί στο Final 4. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού όμως θα βρεθεί στο Λονδίνο για να στηρίξει τους συμπαίκτες του, ενώ εκφράζει την σιγουριά προς αυτούς εξηγώντας στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» πως αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της μπορεί να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης-Για την παρουσία του Ολυμπιακού
στο Final 4 του Λονδίνου

«Η αγωνία είναι μεγαλύτερη για μένα, αλλά θα είμαι εκεί, θα είμαι δίπλα τους, και πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν ό,τι μπορούν για την κούπα».

-Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

«Σε καλό δρόμο είμαι, καλά να είμαι, πρώτα ο Θεός, και τα δύσκολα πέρασαν. Τώρα κάνω υπομονή. Λίγη υπομονή ακόμα για να μπορέσω να μπω πάλι στα παρκέ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, δυστυχώς».

-Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ

«Θα είναι πιο δύσκολο, γιατί πέρυσι δεν μας περίμενε κανείς. Αλλά και φέτος δεν μας θεωρεί κανείς φαβορί. Η ΤΣΣΚΑ θα θέλει να πάρει εκδίκηση ύστερα από αυτό που έγινε πέρυσι και θα είναι σε εγρήγορση και πιο προετοιμασμένη. Αν εμείς παίξουμε, όμως, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό το ματς και το επόμενο»>

-Για τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

«Είναι ένας ‘εμφύλιος’ με σημασία ανάλογη των δικών μας ντέρμπι. Η Μπαρτσελόνα είναι πιο σταθερή ομάδα. Η Ρεάλ έχει πολύ ταλέντο, ειδικά στην επίθεση, αλλά, όπως στις καλές της μπορεί να ‘σκοτώσει’ τον οποιονδήποτε, στις κακές ημέρες μπορεί να χάσει από τον οποιονδήποτε. Θα είναι, λοιπό, στο ‘φεγγάρι’ της Ρεάλ; Η Μπαρτσελόνα είναι πιο συγκεντρωμένη ομάδα, πιο κοντρολαρισμένη».

-Για το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Final 4

«Πιστεύω ότι, αν έρθει το λεγόμενο ‘ψυχολογικό άδειασμα’ ο νικητής του δικού μας ζευγαριού (Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ) θα έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα στον τελικό, αν και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως είδαμε και πέρυσι, μπορεί να γίνει οτιδήποτε».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα