284. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ (18:00)

13:21 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

284. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ (18:00)

* Α' γύρος: Οντένσε-Άαλμποργκ 0-4

* Νικήτρια η Άαλμποργκ και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς. Όλα στο Over 2,5.

Γήπεδο: «Nordjyske Arena»
Προϊστορία: 11-9-7

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ (3η): Μέχρι και σχεδόν τα τέλη του πρώτου γύρου, μιλούσαμε για τη μοναδική ομάδα που θα μπορούσε ίσως να κοντράρει την Κοπεγχάγη τη φετινή σεζόν. Πλέον όμως το συγκρότημα του Κεντ Νίλσεν δεν θυμίζει σε τίποτα απολύτως αυτή την ομάδα και παρουσιάζει συνεχή σκαμπανεβάσματα Μετά από

τις δύο σερί νίκες με Χόρσενς και Ράντερς, δέχτηκε βαριά εντός έδρας ήττα από την Αάρχους με 3-0 και πλέον κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί όχι μόνο εκτός τριάδας, αλλά κι εκτός της «ευρωπαϊκής» ζώνης. Να σημειωθεί εξάλλου πως ήταν η τρίτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αλλά και τρίτη σε ίδιο αριθμό αγώνων στην έδρα της.

Προηγούμενο ματς: Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αφού υπήρχε συνεχής χιονόπτωση, έκανε μία ακόμα μέτρια εμφάνιση και αποτέλεσμα αυτού το τελικό 0-3 από την Αάρχους. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10', ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 85'.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί NG μετράει η Αάλμποργκ αλλά και πέντε στα έξι πιο πρόσφατα της ματς.

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στόπερ Ντάλσγκορντ (17/1).

Απουσίες (1): Δεν θα δώσει το «παρών» ο στόπερ Πέντερσεν (19/2).

ΟΝΤΕΝΣΕ (4η): Την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση, μέχρι και να πλησιάζει μόλις στον ένα βαθμό τη δεύτερη Νόρντζελαντ έχει σήμερα η ομάδα του Τρόελς Μπεχ. Λίγη ώρα αργότερα εξάλλου διεξάγεται και το μεγάλο ντέρμπι των πρωταθλητών με την Κοπεγχάγη, περιμένοντας φυσικά νίκη της πρώτης. Όσον αφορά την ίδια προέρχεται από τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο, όπου με την Κοπεγχάγη να βρίσκεται εκτός, της παρουσιαζόταν μία μεγάλη ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά και να διεκδικήσει έναν τίτλο. Μάλιστα όχι μόνο έχασε από τη Χόρσενς, αλλά φορτώθηκε και τα επιπλέον 30 λεπτά της παράτασης. Στο πρωτάθλημα βέβαια πηγαίνει... τρένο το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, στα πέντε τελευταία της ματς.

Προηγούμενο ματς: Γύρισε από την... κόλαση υποδεχόμενη την Χόρσενς (2-4), αλλά στο φινάλε του αγώνα επέστρεψε σε αυτήν! Μπήκε εντελώς κοιμισμένη στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε ήδη μαζέψει δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα της! Τουλάχιστον κατάφερε να μειώσει άμεσα με τον Γιόχανσον και να στείλει το ματς στην παράταση ο Χόεγκ στοι 81'. Εκεί δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και... πήγε σπίτι της.

Στατιστικό: Over 2,5 έληξαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Οντένσε στο πρωτάθλημα, αλλά και τα 13 από τα 15 πιο πρόσφατά της.

Αμφίβολοι (2): Στο 50-50 η συμμετοχή του στράικερ Σκούμπο (18/3) και του βασικού κίπερ Τόπελ (12 συμ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα