263. ΧΟΡΣΕΝΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (15:00)

13:21 9/12/2012 - Πηγή: TNSite


* Α' γύρος: Μίντιλαντι-Χόρσενς 2-2

* Οχτώ νίκες έχει η Μίντιλαντ στα έντεκα τελευταία μεταξύ τους ματς και δύο η Χόρσενς.

Γήπεδο: «CASA Arena Horsens»
Προϊστορία: 2-3-6

ΧΟΡΣΕΝΣ (7η): Σε... ελεύθερη πτώση το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Τζον Μέλμπι, που την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκε την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά μάλιστα ήταν εντός έδρας από τη Σοντερίσκε και είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την προνομιούχο τετράδα. Με εξαίρεση τη νίκη

της επί της Αάρχους εξάλλου, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα άλλα τέσσερα ματς των πέντε τελευταίων αγωνιστικών όπου και δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, δείχνοντας εμφανή προβλήματα στον δημιουργικό τομέα. Στο Κύπελλο πάντως πήρε μία μεγάλη πρόκριση επί της Οντένσε στην παράταση και παράλληλα το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Απούσας και της Κοπεγχάγης δε, μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι φέτος και στην πηγή θα φτάσει (ήταν στον τελικό πέρυσι)... και νερό θα πιει.

Προηγούμενο ματς: Μπήκε... δαιμονισμένη στον αγώνα με την Οντένσε (2-4) και μόλις στο 5' είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων! Οι γηπεδούχοι ωστόσο μείωσαν άμεσα ενώ έπρεπε να φτάσει το ματς στο 81' για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να το στείλουν στην παράταση. Εκεί πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε 15λεπτο και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Στατιστικό: Μόνο στο ένα από τα εννιά τελευταία της εντός έδρας ματς έμεινε «άσφαιρη».

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για τη συμμετοχή του μέσου Κόρτενγκορντ (18/2).

Απουσίες (1): Θα λείψει ο βασικός στόπερ Ράσμουνσεν (17/0).

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (10η): Τέταρτο σερί ματς χωρίς τρίποντο για την ομάδα του Γκλεν Ρίντεσχολμ, που... κατόρθωσε να χάσει μπροστά στο κοινό της και από την ουραγό Σίλκεμποργκ. Δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία της ματς κι ενώ κοντεύει πραγματικά να ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Τρεις μήνες συμπλήρωσε αισίως και 11 αγώνες σε αυτό το διάστημα, γεγονός που τη φέρνει μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενο ματς: Δεν άξιζε πάντως σε καμία περίπτωση να χάσει από τη Σίλκεμποργκ (1-3), σε ένα παιχνίδι όπου μάλλον δικαιώς διαμαρτύρεται για τρία τουλάχιστον πέναλτι! Συν τοις άλλοις δε της ακυρώθηκε στην αρχή κανονικό γκολ και έτσι το τελικό 1-3 είναι σίγουρα πλασματικό. Στο 18' είχε δεχτεί ήδη δύο γκολ και αφού μείωσε με τον Ράσμουνσεν στο 61', παραβιάστηκε και τρίτη φορά η εστία της στο 75΄.

Στατιστικό: G/G έληξαν τα δέκα από τα έντεκα τελευταία της ματς.

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στράικερ Ιγκμπούν (13/4).

Απουσίες (1): Εκτός βρίσκεται για σήμερα ο στόπερ Λαουρίντσεν (10/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα