118. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (21:30)

10:55 7/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Το Αμβούργο έχει ηττηθεί και στους δύο αγώνες που έδωσε Παρασκευή μέσα στο 2012!

*Με υπηρεσιακό τεχνικό η Χοφενχάιμ, μετά την απόλυση του Μπάμπελ.

Γήπεδο: ‘’Imtech Arena’’
Διαιτητής: M. Weiner
Προϊστορία: 3-1-0

ΑΜΒΟΥΡΓΟ (9η): Παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που έχει να ανταπεξέλθει τελευταία το Αμβούργο, δείχνει να τα πηγαίνει καλά και να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Η ‘’κατάρα’’ πάντως καλά κρατεί και απουσίες αυξάνονται και στη λίστα προστέθηκε ο Μπάιστερ, ο σκόρερ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις έχει βρεθεί

πλέον το Αμβούργο, ενώ έχει αποκομίσει και σχετική διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, της τάξης των 9 βαθμών.

Την τελευταία αγωνιστική για το 2012, θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο εκτός έδρας τη Μπάγερν Λεβερκούζεν. Εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος χαφ Αρσλάν (ΜΕ 11/0), αποθεραπεύτηκε ο στόπερ Ραϊκοβιτς (ΑΜ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Προβάδισμα στο σκορ στο 26’ με τον Μπάιστερ, ενώ γενικότερα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Σπουδαία ευκαιρία και για το 0-2 στις αρχές της επανάληψης, με την απόδοση της να πέφτει στη συνέχεια. Η ισοφάριση ήρθε στο 68’ από τον Κάιερ, ενώ παρά την πίεση που δέχθηκε, μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος.

Στατιστικό: 10 Under 2,5 στα 15 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (5): Για τρίτο συνεχόμενο εκτός ο Φαν Ντε Φάαρτ (ΜΕ 11/1), πάντα εκτός ο αμυντικός χαφ Γίρατσεκ (ME 5/0), ο Νέργκααρντ (ΜΕ 0/0), ο Κάτσαρ (ΜΕ 5/0) και ο εξτρέμ Ιλίσεβιτς (ΜΕ 5/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-3-2: Άντλερ – Βέστερμαν, Μαντσιένε, Λαμ, Ντικμάιερ – Μπαντέλι – Σκιέλμπρεντ, Αρσλάν, Αόγκο – Σον, Ρούντνεφς.

*Χωρίς ισοπαλία στα 7 εντός έδρας παιχνίδια το Αμβούργο (4-3-0)!
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (16η): Τέλος εποχής για τον Μάρκους Μπάμπελ στον πάγκο της Χοφενχάιμ, κάτι που σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη. Μετά και τις δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό, ήταν εμφανές ότι είχε χάσει για τα καλά τα αποδυτήρια , ενώ γενικότερα η κατάσταση είχε ξεφύγει από τα χέρια του, με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας να μην μπορεί να βελτιωθεί. Λόγος να αναζητηθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του δεν υπήρχε, μιας και βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η μακρά χειμερινή διακοπή στη Γερμανία, όπου θα υπάρχει άπλετος χρόνος για περισυλλογή και σημαντικές αποφάσεις. Για υπηρεσιακού θα αναλάβει για τη σημερινή αναμέτρηση πάντως ο Φρανκ Κράμερ, που προπονούσε μέχρι πρότινος τη δεύτερη ομάδα.

Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Ρούντι (ΜΕ 14/0).

Προηγούμενο ματς: Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα εντός έδρας με 1-4 από τη Βέρντερ Βρέμης για τη Χοφενχάιμ. Ότι άντεξε ήταν για 21 λεπτά, μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ δηλαδή. Στο 29’ ήρθε και το 0-2 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Σαλίχοβιτς στο 50’. Τίποτα παραπάνω στη συνέχεια όμως, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στο 73’ και στο 79’, με την άμυνα της απλά να παρακολουθεί τις εξελίξε

Keywords
Τυχαία Θέματα