Συναυλία αγάπης για τον 22χρονο Γιάννη που έχασε και τα δυο του πόδια

Ηταν Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 όταν ο 22χρονος παρασύρθηκε από τρένο στο Γκάζι με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. Αύριο θα γίνει συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες για να μπορέσει ο Γιάννης να αποκτήσει πρόσθετα μέλη και να σταθεί ξανά όρθιος.... Μια στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει για πάντα η ζωή του νεαρού Γιάννη, του παιδιού που δούλευε σερβιτόρος για να ζήσει την οικογένειά του.

Ο Γιάννης την μοιραία Τετάρτη είχε ρεπό, είχε όμως πάει στο μαγαζί που δούλευε
για να πιει ένα καφέ και να τα πει με τους συναδέλφους του.

Επιστρέφοντας στο σπιτι του με το ποδήλατό του και ενώ περνούσε τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως γύρισε να χαιρετήσει έναν φίλο του που του φώναξε και δε πρόλαβε να δει το τρένο που ερχόταν με ταχύτητα το οποίο τον παρέσυρε.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς. Εκεί οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή αφού πρώτα του ακρωτηριασαν και τα δυο ποδια. Το χτύπημα για τον 22χρονο ήταν βαρύ καθώς είναι ο μόνος απο την οικογένειά του που είχε δουλειά, ο μόνος που έφαιρνε μεροκάματο στο σπίτι.

Οι φίλοι του κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανέλαβαν να διοργανώσουν μια συναυλία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ωστε ο Γιάννης να αποκτήσει πρόσθετα μέλη.

H είδηση έκανε το γύρο των social media και οι καλλιτέχνες που ευαισθητοποιήθηκαν και δέχθηκαν να τραγουδήσουν για τον Γιάννη αφιλοκερδώς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η συναυλία θα γίνει αύριο Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012, στο Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση). Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Penny and the Swinging Cats, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές και άλλοι.

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει τη ζωή του Γιάννη, μια συναυλία αγάπης όμως μπορεί να κάνει το 22χρονο παλληκάρι να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα