«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε κατ” επανάληψη ψέματα»

Ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς του αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ επιρρίπτει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου....

«Ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην κατοχή του τη λίστα Λαγκάρντ επί 14-15 μήνες.
Είπε κατ’ επανάληψη ψέματα στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δεν εισέπραξε ούτε μισό ευρώ από το πολύτιμο αυτό αρχείο. Το πήρε μαζί του φεύγοντας από το Υπουργείο. Το κράτησε στη διάρκεια δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Και το παρέδωσε μόνον όταν αποκαλύφθηκε, μήνες αργότερα. Φέρει τεράστια πολιτική και ποινική ευθύνη. Και χρησιμοποιεί την ιδιότητα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να μην ελεγχθεί», είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς, συμπράττουν στην προστασία του και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και πρόθυμοι κονδυλοφόροι. Ο λαός αντιλαμβάνεται ότι αυτή η προστασία δεν υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, αλλά σκοπιμότητες αντίρροπες προς την δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την εξυγίανση του δημοσίου βίου».

Ερωτηθείσα σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είπε: «Είναι προκλητικό η Κυβέρνηση που νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και που έφερε τα μέτρα του Νοεμβρίου 2012 και τα μέτρα του Απριλίου 2013, δηλαδή εκατοντάδες σελίδες νομοθεσίας, σε ένα και μόνο άρθρο να προφασίζεται ξαφνικά ότι κάνει …νομοπαρασκευαστική δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. δεν θέλει να στενοχωρήσει τους ακροδεξιούς θύλακές της.
Keywords
Τυχαία Θέματα