Καμμένος: Προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας…



Για «προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας» έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real Fm, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου. Αναφερόμενος στη χθεσινή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο...
ο Πάνος Καμμένος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι από τα γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι υπάρχει μία προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και αυτό έρχεται σε συνέχεια με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και διαφόρων περίεργων κινήσεων».

«Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας. Δολοφονίες στη μέση της Αθήνας, σε μία χώρα που δέχεται επίθεση από τη μεριά των δανειστών και μία προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν ένα νέο εμφυλιοπολεμικό κλίμα» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «επαγγελματική δολοφονία» η οποία, όπως είπε «οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για παρακρατική οργάνωση, ασχέτως αν είναι τρομοκρατική ή όχι, με σκοπό να αποσταθεροποιηθεί η χώρα».
«Θα πρέπει να επιδιωχθεί η ενότητα του ελληνικού λαού, να μην παρασυρθούμε στις φωνές που θέλουν να μοιραστούν οι Έλληνες στα δύο. Η απάντησή μας είναι περισσότερη δημοκρατία, εφαρμογή του συντάγματος, σεβασμός του συντάγματος και των νόμων, ενότητα του ελληνικού λαού και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που θέλουν να μεταβάλουν την πατρίδα μας σε ένα σφαγείο», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα