Εξαπατούσε φαρμακοποιούς με πλαστές συνταγές



Με πλαστογραφημένες ιατρικές συνταγές που έδινε στα φαρμακεία, εξασφάλιζε τις προμήθειές της σε απαγορευμένα ναρκωτικά φάρμακα μια 27χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στην Πρέβεζα μόλις βγήκε από ένα φαρμακείο.....
Πάνω της είχε 59 ναρκωτικά χάπια Vulbegal τα οποία είχε αγοράσει νωρίτερα με πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή. Οι άνδρες της
Ασφάλειας Πρέβεζας που έκαναν έρευνα στο σπίτι της, ανακάλυψαν άλλη μια πλαστή ιατρική συνταγή και ερευνούν πώς τις προμηθευόταν. Τα ναρκωτικά χάπια επιστράφηκαν στον ανυποψίαστο φαρμακοποιό και η 27χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Με ασυνόδευτα δέματα που έφταναν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, προμηθευόταν ναρκωτικά από την Αθήνα ένας 25χρονος Έλληνας.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον έπιασαν τη στιγμή που παραλάμβανε ένα δέμα με ηρωίνη βάρους 9,3 γραμμαρίων και έξη δισκία ναρκωτικών φαρμάκων για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ ο προμηθευτής του αναζητείται.
Keywords
Τυχαία Θέματα