ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ…

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ
Αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρά τις παραινέσεις για απόσυρση της υποψηφιότητάς...
του και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.
Πρόσφατα, μάλιστα, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε ότι δεν του είναι ευχάριστο
που δεν δίνουν ενωμένοι τον αγώνα, και άφησε αιχμές εναντίον του ανθυποψηφίου του, λέγοντας ότι ο ίδιος, αν έβλεπε ότι δημοσκοπικά «δεν τραβάει», δε θα τραυμάτιζε άλλη προσπάθεια.
Ωστόσο, μιλώντας σήμερα στο Mega o κ. Κακλαμάνης, σε σχετική ερώτηση είπε ότι η δική του πρόταση θα ήταν «για το δήμο της Αθήνας να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση».
«Ξέρω ότι η υποψηφιότητά μου έχει ταράξει τα νερά», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κακλαμάνης, ακόμη, εκτίμησε πως «τέσσερις είναι αυτοί που θα δώσουν τη μάχη για το δεύτερο γύρο», χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ επανέλαβε ότι αν έχει περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα τον ψηφίσει.
Σημείωσε, επίσης, ότι ένας δήμαρχος χρειάζεται εμπειρία, γνώση και αξιοποίηση των λαθών που μπορεί να έχει κάνει και δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τους τριτέκνους και τους πολύτεκνους.

fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα