Σοκ από την ψυχολογία του όχλου> Λιθοβολούν τον Δελαστίκ για ένα άρθρο που ελάχιστοι διάβασαν!Eίναι τέτοια η ψυχολογία του όχλου αλλά και του διαδικτύου που οι αντιδράσεις της δεν προκαλούν πλέον καμία έκπληξη. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο λαός σου δίνει την εντύπωση ότι διατηρεί τα πνευματικά του αντανακλαστικά σε καταστολή. Aρκούσε
H αναδημοσίευση αποσπασμάτων ενός άρθρου του Γιώργου Δελαστίκ στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για να αρχίσει ο λιθοβολισμός του. Στοιχηματίζουμε ότι η πλειοψηφία εκείνων που τον λιθοβολούν δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν ολόκληρο
το άρθρο παρά μόνο τα αποσπάσματα που "αξιοποίησαν" οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της X.A.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι δημοσιεύει ολόκληρο το άρθρο του δημοσιογράφου και σας καλεί να το διαβάσετε πριν αρχίσετε τον λιθοβολισμό. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και μερικές μέρες πριν όταν πολύ σωστά η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσίευσε το ντοκουμέντο της δολοφονίας του Φύσσα. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το έργο της εγκληματικής οργάνωσης ενώ η πλειοψηφία ασχολήθηκε με το "ψυχογράφημα" του Αναστασιάδη που δεν ήταν της στιγμής.

Ακολουθεί το άρθρο του Δελαστίκ>

Πέραμα, Μελιγαλάς και τώρα ο νεκρός νέος στο Κερατσίνι

Συγκλονιστικός ήταν ο χθεσινός πολιτικός αποχαιρετισμός στον Παύλο Φύσσα, τον γνωστό στις γειτονιές του Πειραιά αντιφασίστα τραγουδιστή, τον οποίον δολοφόνησε ένα πασίγνωστο στις ίδιες γειτονιές ανθρωπόμορφο κτήνος της Χρυσής Αυγής, το οποίο καθημερινά βρισκόταν στα γραφεία αυτού του πολιτικού κόμματος στη Νίκαια. Περίπου 20.000 άτομα διαδήλωσαν σε μια πρωτοφανή για το Κερατσίνι συγκέντρωση.

Ο δολοφόνος, κολοσσιαίας σωματικής διάπλασης, έσφαξε εν ψυχρώ τον Π. Φύσσα με επαγγελματικό τρόπο στη μέση του δρόμου, κατεβαίνοντας από αυτοκίνητο, υπό τα βλέμματα δεκάδων κατοίκων. Συμπεριφέρθηκε σαν εκτελεστής που εκτελούσε εντολή και είχε προεπιλεγεί επειδή ήταν αποφασισμένος να πάει στη φυλακή. Δεν προσπάθησε καν να καλύψει το πρόσωπό του ή το όπλο του εγκλήματος.

Δεν αποπειράθηκε ούτε καν να διαφύγει, όπως είχαν κάνει οι δολοφόνοι π.χ. του Γρηγόρη Λαμπράκη πριν από μισό αιώνα. Στην πολιτική, ακόμη και στις περιπτώσεις δολοφονιών, το πρώτο ζήτημα που τίθεται είναι πάντοτε το ίδιο: ποιος ωφελείται πολιτικά από το έγκλημα, ανεξάρτητα ίσως από το ποιος το διέπραξε. Στην πολιτική ενδέχεται άλλα να είναι τα κίνητρα του δράστη και οι στόχοι του και εντελώς διαφορετικές πολιτικές συνέπειες να έχουν στην πράξη αυτά που κάνει.

Η Χρυσή Αυγή την περασμένη εβδομάδα προχώρησε συγκροτημένα και οργανωμένα ως κόμμα σε δύο πολύ σοβαρές πολιτικές προκλήσεις, με διαφορετικούς αποδέκτες και διαφορετικής πολιτικής βαρύτητας. Στο Πέραμα επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα σε αφισοκολλητές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με ρόπαλα που είχαν καρφιά, άρα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να ήθελε νεκρούς κομμουνιστές.

Στον Μελιγαλά η πρόκληση ήταν εναντίον της ΝΔ, αβλαβής στη μορφή, αλλά εξαιρετικά επώδυνη από πολιτική σκοπιά για την κυβέρνηση και δικαίως πανικόβαλε τη ΝΔ, η οποία είχε αρχίσει να φλερτάρει με την ιδέα της συγκυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή, αν τα εκλογικά αποτελέσματα διευκόλυναν μια τέτοια διέξοδο διακυβέρνησης. Η στρατιωτική παρέλαση χρυσαυγιτών και η αρπαγή του μικροφώνου με το οποίο μιλούσε ο δεξιός δήμαρχος του Μελιγαλά στην ακροδεξιά φιέστα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στον νομό μάλιστα από τον οποίον κατάγεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είχε μία και μοναδική, μονοσήμαντη πολιτική διάσταση: η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή αμφισβητεί δημόσια την εξουσία της κυβέρνησης της Δεξιάς!

Στη ΝΔ σήμανε συναγερμός μετά από αυτό. Πάνω εκεί έρχεται ως «θείο δώρο» για την κυβέρνηση η δολοφονία ενός αντιφασίστα στο Κερατσίνι από έναν πασίγνωστο στις γειτονιές του Πειραιά χρυσαυγίτη, ο οποίος κατά απίστευτα παράδοξο τρόπο διαπράττει τη δολοφονία έτσι ώστε να τον αναγνωρίσουν, να συλληφθεί και να πάει φυλακή! Ανεξαρτήτως των προθέσεων του χρυσαυγίτη δολοφόνου, από τη δολοφονία πολιτικά κερδισμένη είναι η κυβέρνηση.

Από εκεί που όλη η Ελλάδα συζητούσε μέχρι προχθές για την κυβερνητική πολιτική, με την πλειονότητα του λαού να διαφωνεί με αυτήν ή ακόμη και να την κατηγορεί ως εγκληματική επικρίνοντας σφοδρότατα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, από χθες συζητάμε -και δικαίως, φυσικά- τη δολοφονία που διέπραξε επιφανής χρυσαυγίτης. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τη δολοφονία, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να λησμονήσουν την αγεφύρωτη μνημονιακή άβυσσο που τα χωρίζει με την κυβέρνηση και να συμπαραταχθούν μαζί τους σε... «αντιφασιστικό μέτωπο»! Η ΝΔ κάνει μάλιστα κι ένα σόου ως δήθεν «φύλακας της έννομης τάξης» στέλνοντας τους εισαγγελείς και την αστυνομία, που μονίμως κάνει τα στραβά μάτια σε παράνομες πράξεις χρυσαυγιτών, να εισβάλουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - για να βρουν τι; Αφού ο δολοφόνος είχε ήδη ομολογήσει αμέσως!

Οι ενέργειες και οι δηλώσεις της κυβέρνησης αλλά και των Ευρωπαίων είναι επί της ουσίας βαθύτατα υποκριτικές. Με το Μνημόνιο υποτέλειας και εξαθλίωσης που επέβαλαν στον ελληνικό λαό, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την πολιτική που εκτόξευσε τη Χρυσή Αυγή από το 0,29% των εκλογών του 2009 στο 6,92% του 2012. Τέκνο του Μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή, ας μην κοροϊδευόμαστε. Κυβέρνηση και ΕΕ λοιπόν επιμένουν στην ολέθρια πολιτική του Μνημονίου, αλλά καλούν τον Σαμαρά να αναχαιτίσει τη Χρυσή Αυγή, με αυταρχικά μέτρα, τα οποία βεβαίως στη συνέχεια δεν θα διστάσουν καθόλου να τα εφαρμόσουν και εναντίον των αντιμνημονιακών κομμάτων και οργανώσεων!
Keywords
Τυχαία Θέματα