ΠΙΠΙΛΗ : ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ! (ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ)...(σσ σε κομματικη διατεταγμένη υπηρεσια η κυρια ΧΙΚ)



ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (ΚΑΙ) Η ΠΙΠΙΛΗ
Σκληρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας η Φωτεινή Πιπιλή κατά του Νικήτα Κακλαμάνη, του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Πάνου Καμμένου. Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στον...

Ν. Κακλαμάνη, η κυρία Πιπιλή είπε ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, «θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες».

«Λέει 3.500 φαρμακεία
θα τσιμπήσω, ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν είναι όλοι «ίδιοι, ίσιοι και όμοιοι στο δήμο Αθηναίων επί ΝΔ».

Όσον αφορά στον κ. Παπανδρέου και στην διαφοροποίησή του από το πολυνομοσχέδιο, η κυρία Πιπιλή είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης, «αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Τέλος, αναφερόμενη στον «λαλίστατο προστάτη του έθνους», όπως χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο, είπε πως είναι ανεπάγγελτος και ότι από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση.

«Ανεπάγγελτοι, επαγγελματίες πολιτικοί, φαιδρά πολιτικά πρόσωπα πληρώνουμε αυτό το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε σήμερα το δάκτυλο» τόνισε η κ. Πιπιλή.
Keywords
Τυχαία Θέματα