Πήγε σε πανηγύρι στην Κοζάνη και εντυπωσίασε με το τσιφτετέλι της – «Όλα τα λεφτά» το μπλουζάκι της βουλευτίνας που έκλεψε τις εντυπώσεις!


Η Βουλευτίνα των ΑΝΕΛ πήγε σε πανηγύρι στην Κοζάνη και εντυπωσίασε με το τσιφτετέλι της – «Όλα τα λεφτά» το μπλουζάκι της που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στην πατρίδα της την Κοζάνη βρέθηκε η Ραχήλ Μακρή για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Μπορεί η μέρα να είχε έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα και από το πρωί η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ να έκανε περιοδεία στα μοναστήρια της περιοχής, όμως το βράδυ το
έκαψε για τα καλά σε πανηγύρι του Ιππικού Ομίλου.
Ανήμερα της ημέρας της Παναγίας η βουλευτής των ΑΝΕΛ βρέθηκε στο γλέντι του Ιππικού Ομίλου στα Σιάτιστα απ'όπου μέσω twitter ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.
Η Ραχήλ ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο χορό, καθώς δεν μπορούσε να αντισταθεί στα κλαρίνα και έγινε ένα με τους συγχωριανούς της δείχνοντας πόσο καλή είναι στο τσιφτετέλι!
Μας αφήνει όμως έκπληκτους για άλλη μια φορά η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ με τις ενδυματολογικές της επιλογές! Φυσικά η γυναίκα πήγε σε πανηγύρι και το ντύσιμό της ήταν ανάλογο του κλίματος... αλλά και πάλι ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, αφού η μπλε μπλούζα που φορούσε από μπροστά μπορεί να μην σε εντυπωσίαζε, όμως όταν γυρνούσε πίσω ... ήταν όλα τα λεφτά!
Το μπουζάκι άφηνε ανοιχτή όλη την πλάτη και κούμπωνε μόνο σε ένα σημείο περίπου στη μέση. Σε κάθε πλευρά της μπλούζας ήταν ζωγραφισμένα τα φτερά μιας τεράστιας πεταλούδας και στο σημείο που ενώνονταν ήταν το σώμα της πεταλούδας!parapolitika
Keywords
Αναζητήσεις
τσιφτετελι kozani
Τυχαία Θέματα