Ουρές κάνουν κορίτσια από ολόκληρο τον πλανήτη στο γραφείο του εκατομμυριούχου Καρχιμάκη!


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

Ουρές κάνουν Ελληνίδες αλλά και κορίτσια απ΄ όλα τα μέρη της Ευρώπης στην είσοδο των γραφείων του Μιχ. Καρχιμάκη στην Σόλωνος.

Την ίδια ώρα παπιά με κομμένες εξατμίσεις από εταιρείες κούριερ πηγαινοέρχονται με δαιμονισμένες ταχύτητες στα γραφεία του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Μέσα
σε γιγαντιαίους ταχυδρομικούς σάκους μεταφέρουν χιλιάδες επιστολές κοριτσιών απ όλο τον κόσμο-ακόμη και από την Γερμανία-που θέλουν να γνωρίσουν τον Καρχιμάκη.

Ο λόγος πέρα από την αντικειμενική γοητεία του Καρχιμάκη, δεν είναι άλλος από την πληροφορία ότι ο Μιχάλης είναι εκατομμυριούχος μια και η Δικαιοσύνη του επέβαλε 1 μύριο εγγύηση!

Ποιος Χριστοφοράκος, ποιος Καραβέλας, ποιος Ευσταθίου, ποιος Κάντας;

Ο Καρχιμάκης είναι ο εκατομμυριούχος και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή με ζωνιανή φούντα και ξηροτήγανα. Είναι ακόμη και πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Όλα αυτά συν τα εκατομμύρια δημιουργούν ένα πολύ αφροδισιακό κοκτέηλ για τον Καρχιμάκη που τον κάνουν ακαταμάχητο.

Ακόμη και στο σπίτι του Μιχάλη στο Χολαργό καταφθάνουν ξελιγωμένες τουρίστριες οι οποίες θέλουν να γνωρίσουν τον εκατομμυριούχο Έλληνα πολιτικό με τις τόσες μοναδικές ιδιότητες.

Το όνομά του έχει γραφτεί πλέον με χρυσά γράμματα στην Μεγάλη Βίβλο των εραστών.

courdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα