Ζυγούλη – Ρουβάς μακαρένα: Το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram

Ζυγούλη – Ρουβάς μακαρένα: Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, όπου χορεύει μαζί με τον Σάκη Ρουβά Μακαρένα. H Κάτια Ζυγούλη σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: «Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!». Η παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε να εκφράσει την αγάπη της στον Σάκη Ρουβά με ένα βίντεο όπου χορεύουν Μακαρένα για την τρίτη επέτειο του γάμου τους. Ο ξέφρενος χορός του ζευγαριού συγκέντρωσε πολλά σχόλια και likes

και ενθουσίασε τους χρήστες του Instagram.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη καθώς γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους, αλλά και τα γενέθλια της παρουσιάστριας. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη υπήρξαν μαζί 13 χρόνια, πριν αποφασίσουν τελικά να παντρευτούν στις 3 Ιουλίου του 2017, στην Εκάλη.

View this post on Instagram

Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά! @sakisrouvas #ourweddinganniversary #itsmybirthday

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on Jul 3, 2020 at 11:23am PDT

Ζυγούλη – Ρουβάς: Επέτειος γάμου και γενέθλια!

Λίγο νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς, ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και την επέτειό τους: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά».

Δείτε ακόμη“Από την πρώτη στιγμή που σε είδα…” – Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Ρουβά στη ΖυγούληΟ Ρουβάς με τον ΜπέοΝέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον ΒόλοΟ Σάκης Ρουβάς και η αλεπούΜένουμε σπίτι και χαζεύουμε ξανά και ξανά το βίντεο του Ρουβά!
Keywords
Τυχαία Θέματα