Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 21/11

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει έως τις 15/12 και ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι οι εξελίξεις στα σχέδιά σου και κυρίως στα εργασιακά και οικονομικά είναι θετικότερες. Μπορείς να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, τύπου δάνεια ή συμφωνίες και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πάθος

στη σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνεται, ενώ εσύ που είσαι μόνη μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε σχέση με ένα άτομο του παρελθόντος.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πλησιάσεις περισσότερο και να κατανοήσεις τις ανάγκες δικών σου ανθρώπων. Αν έχεις κάτι νέο προετοιμάσει στα εργασιακά καιρός να το προωθήσεις. Όσο για το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν θα πω τίποτα καθώς σε περιμένουν καυτές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στο διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στον Σκορπιό.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Τα εργασιακά σου έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Παράλληλα μπορείς να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου που θα σου δώσουν ενδιαφέρον. Θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να εισπράξεις και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Μέχρι τις 15/12 έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, να λύσεις τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να ενισχύσεις το πάθος και τον έρωτα και γιατί όχι, να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αφεθείς στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα και να ανοίξεις τις πόρτες της καρδιάς σου. Όσο για τη μέρα σου φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που σου δίνουν χαρά.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και μέχρι τις 15/12 ενισχύει την ανάγκη σου για αλλαγές κυρίως στο χώρο του σπιτιού. Μια ανακαίνιση, μια αγοροπωλησία ακόμα και μια μετακόμιση είναι ένα από τα πολλά σενάρια.  Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενισχύονται καθώς νιώθεις την ανάγκη να τους αφιερώσεις χρόνο και ενδιαφέρον. Όσο για τη συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης φέρνει θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου κυρίως σε θέματα που αφορούν επικοινωνία και οικονομικά. Στο διάστημα της παραμονής της στον 3ο ηλιακό σου οίκο, έχεις τη δυνατότητα να κινήσεις τα σχέδιά σου και να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάντε πράγματα με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να περάσετε το διάστημα του εγκλεισμού ανώδυνα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη νέα θέση της Αφροδίτης που ενισχύει τη γοητεία σου επικίνδυνα.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο σήμερα χαρίζοντας εύνοια στο πορτοφόλι σου και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις τρύπες βρίσκοντας έξυπνες λύσεις. Θέσε τη στρατηγική σου στα εργασιακά σε εφαρμογή και ξεκίνησε σταδιακά την προώθηση των ιδεών σου. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και μοιραία έρχεστε πολύ πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα οι πιθανότητες να μη βρεις το άλλο σου μισό είναι ελάχιστες.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 15/12. Έτσι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου ανεβαίνουν κατακόρυφα. Καιρός να εμπιστευτείς τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Καιρός να κάνεις με τον ερωτικό σύντροφό σου πιο πικάντικη την κατάσταση μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η είσοδος της Αφροδίτης σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου στα βαθύτερα συναισθήματά σου, μιας και νιώθεις την ανάγκη να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Μοιράσου τις σκέψεις σου με τον ερωτικό σύντροφό σου φροντίζοντας βέβαια να μην του μαυρίσεις την καρδιά. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν πρέπει να ενδώσεις σε μια παράνομη ή παρελθοντική κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και μέχρι τις 15/12 ενισχύει την κοινωνικότητά σου και φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Τώρα με τον εγκλεισμό πως θα λειτουργήσει όλο αυτό; Πιθανά διαδικτυακά και μέσα από τα social media. Μην το υποτιμούμε κι αυτό. Πρόσθεσε μαγεία στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου αφού καλώς ή κακώς είστε οι δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τον τρόπο να φλερτάρεις και να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου μέχρι τις 15/12 σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου με όποιο πιθανό ή απίθανο τρόπο. Παρά τις συνθήκες που επικρατούν διανύεις μια σημαντική περίοδο που πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτείς. Καιρός η σχέση σου αφού πέρασε όλα τα δεινά, να πάει ένα βήμα παρακάτω για αυτό μην δειλιάσεις να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση και τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση ευνοεί τα σχέδιά σου και καθιστά μια εξαιρετική περίοδο ανάπτυξης για σένα. Για αυτό μην πέφτεις ψυχολογικά και βρες τρόπους να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου. Αφού δεν μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου τουλάχιστον ταξιδέψτε με το νου και δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνία με φίλους και πιθανά με ένα παλιό έρωτα σε κρατούν σε εγρήγορση.

Πηγή: Tlife, Photo:Unsplash
Keywords
Τυχαία Θέματα