Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 14/12

Ζώδια σήμερα: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μία σίγουρη συνταγή για να σε θέλουν όλοι. Η ομορφιά είναι, σε μεγάλο βαθμό, υποκειμενική και η έλξη ανάμεσα στους ανθρώπους μυστηριώδης! Ευτυχώς όμως υπάρχουν μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και μέρα με την μέρα να βελτιώνεις την εικόνα σου χτίζοντας αυτοπεποίθηση, που είναι το βασικό συστατικό του sex appeal. Γιατί, αν αισθάνεσαι καλά μέσα σου, το εκπέμπεις και στους γύρω σου κι αυτό σε ανεβάζει!

1.Να επιδιώκεις την οπτική επαφή

2.Γίνε πιο δυναμική

3. Έχεις μυαλό – χρησιμοποίησέ το!

4. Το χιούμορ παίζει

ρόλο.

5. Μην νομίζεις ότι το να τα δείχνεις όλα είναι σέξι

6. Κάνε “unfollow” τους ανθρώπους που σου προκαλούν ανασφάλειες

7. Αντί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις σέξυ γυναίκες, διδάξου από αυτές

8. Καλλιέργησε τα ταλέντα σου

9. Ποτέ μην φοράς πράγματα που δεν σε αφήνουν να περπατήσεις ή να αναπνεύσεις.

10. Τόνισε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου.

11. Ωστόσο, μην έχεις εμμονή με την εμφάνισή σου

12. Να επενδύεις στον εαυτό σου.

13. Να μην φοβάσαι να μιλήσεις

14. Χρησιμοποίησε την αφή

15. Βάζε προκλήσεις στον εαυτό σου

Και μετά την μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τι λένε τα ζώδια για σένα σήμερα. Το T-Life μάς ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Με το πέρασμα της Σελήνης το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο χαμηλότερο μέρος του ηλιακού σου χάρτη έχεις μια ανάγκη (που θα πρέπει να ικανοποιήσεις) για ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Τα θέματα εργασίας μπορούν να βελτιωθούν ή να περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο μιας και η υπευθυνότητά σου ενισχύεται. Βρες κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να περάσετε και οι δυο καλά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Με τη Σελήνη σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου ψάχνεις για επιπλέον ψυχική διέγερση ή ποικιλία εμπειριών και δραστηριοτήτων. Απόλαυσε συζητήσεις, αντάλλαξε απόψεις και με τη γενναιοδωρία και το πνεύμα καλής θέλησης που διαθέτεις κέρδισε τις εντυπώσεις. Κάνε το πλάνο των εργασιακών σου επιδιώξεων χωρίς να φορτώνεις τη σημερινή μέρα σου με σκοτούρες και υποχρεώσεις. Η βραδιά είναι ιδανική για να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άρωμα και το πνεύμα των γιορτών ολοένα και αυξάνεται γύρω σου, οπότε κοίτα να περάσεις καλά και μην σκέφτεσαι το παρελθόν που ό,τι είχε να δώσει στο έδωσε.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τις συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και την καλή επικοινωνία σου με τους άλλους. Η επιθυμία σου άλλωστε να βρεις νόημα στις σχέσεις σου με τους άλλους έχει εξαιρετική σημασία αυτές τις μέρες. Διεκπεραίωσε εργασιακές εκκρεμότητες και συγκέντρωσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, απλά πρόσεξε μικρές διαφωνίες που μπορούν να πάρουν έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και μπορείς να απελευθερωθείς από δυσαρέσκεια και αρνητικά συναισθήματα. Το χιούμορ και η καλή σου διάθεση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις εργασιακές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου με σχετική ευκολία. Η ευθυμία σου για αρμονία και άνεση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνει τη βραδιά και την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας γλυκιά και τρυφερή. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα και συναντήσεις με φίλους του παρελθόντος δίνουν νόημα στη βραδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Είσαι λίγο επαναστατική και ανήσυχη σήμερα. Έλεγξε τα συναισθήματά σου και μη γίνεσαι σαρωτική. Αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, δεν χάλασε και ο κόσμος. Ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ίσως και να χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορεί να ακούγεται και να φαίνεται τολμηρό, αν όμως διαχειριστείς την κατάσταση και τις συζητήσεις με ψυχραιμία, μόνο καλό θα αποκομίσετε και οι δυο. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αντιμετωπίζονται μόνο με θετική σκέψη. Σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και συμπεριέλαβε στη μέρα σου διασκέδαση και συναντήσεις με καλούς και δοκιμασμένους φίλους.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος 

Απεγκλωβίσου από περίπλοκες σκέψεις και μην ταλαιπωρείς άδικα τον εαυτό σου κατηγορώντας τον για τα πάντα. Ξεκουράσου, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε τη μέρα σου έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Άσε στην άκρη τους εγωισμούς και πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει θετικά τις σχέσεις σου, τόσο τις ερωτικές όσο και τις οικογενειακές. Εσύ που είσαι μόνη, είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε σκέφτεσαι να προσεγγίσεις ένα νέο άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σου το τελευταίο διάστημα, μπορείς σήμερα να δράσεις δυναμικά.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η δημιουργική σου διάθεση και οι νέες ιδέες σου, σου προκαλούν μια υπερένταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να απολαύσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα σχέδια και οι διαπραγματεύσεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα δυσκολεύει την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου, μιας και οι πράξεις σου με τα λεγόμενα σου έρχονται σε αντιπαράθεση. Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει περίεργα. Με έναν τρόπο που έχεις πολύ καιρό να νιώσεις. Μήπως το λένε έρωτα;

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Προσπάθησε σήμερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, καθώς η τάση είναι να διασκορπιστεί η ενέργειά σου άσκοπα και εις βάρος σου. Ξεκουράσου, βάλε τις σκέψεις σου σε μια τάξη λειτουργώντας ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η υπερβολή και η αλαζονεία σε κυριεύουν έντονα. Επίλεξε και οργάνωσε μια ερωτική βραδιά με τον αγαπημένο σου και διοχέτευσε το στοιχείο της υπερβολής σου στον ερωτικό τομέα και όχι αλλού. Τουλάχιστον να πιάσει τόπο. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε τόσο όσο. Απόλαυσε τη βραδιά και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου, χωρίς να χαρίζεις και την καρδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να κάνεις διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως και να απαλλαγείς από στερεότυπα και κανόνες. Παρόλα αυτά δεν ξέρεις πως να το κάνεις κι αυτό σου προκαλεί ανησυχία και μεταβολές στη διάθεσή σου. Ξαφνικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν τελικά να ακολουθήσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου και να ξεκουραστείς αρκετά. Η σχέση με το σύντροφο σου αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου, μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι και τόσο πολύ αυτά που σου υπόσχονται άτομα, είτε του παρελθόντος, είτε νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να βρεις τις λύσεις σε θέματα εργασιακά και πρακτικά που σου έχουν γίνει βραχνάς, μιας και ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης σου είναι πιο αντικειμενικός. Τις υπόλοιπες ώρες στόχος σου είναι να έρθεις σε μια καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σου ανάγκες και να ασχοληθείς με το εγώ σου. Πρόσθεσε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία να τον παρασύρεις σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Έτσι χωρίς πολλά λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που ικανοποιούν τους άλλους. Τα πρέπει τα δικά τους και η τετράγωνη λογική (τα πάντα για το συμφέρον) δεν σε αντιπροσωπεύουν εσένα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις και να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου. Να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται. Κατόπιν οφείλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Προτιμάς απόψε να βρεθείς περισσότερο με φίλους παρά με τον ερωτικό σύντροφό σου, που φαίνεται να σε έχει κουράσει με τους δικούς του προβληματισμούς. Δική μου άποψη (για να σε προστατεύσω όχι τίποτα άλλο), είναι να μοιράσεις το χρόνο σου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και γκρίνιες. Ο απελευθερωμένος τρόπος σκέψης σου σε κάνει περιζήτητη σε παρέες και προκλητική με τον έρωτα. Οπότε εσύ που είσαι μόνη, απόψε μπορείς να φλερτάρεις ανεπιφύλακτα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Αυτό το Σάββατο σου δίνεται η δυνατότητα να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου και να επωφεληθείς απ’ τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Έχεις να κερδίσεις πολλά μέσα από νέες γνωριμίες για αυτό μην υποτιμήσεις κανέναν. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να βρεθείτε πιο κοντά από ποτέ και να γίνεται ένα. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για γνωριμίες διαδέχονται η μια την άλλη. Εσύ όμως πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα κι αυτόν περιμένεις. Πίστεψε με, πως δεν είναι καθόλου μακριά η στιγμή που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα