Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 7/7

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Με τη σημερινή Σελήνη τείνεις να διαφοροποιηθείς, να πειραματιστείς και να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες και ιδέες. Καθώς προχωρά η μέρα κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή που προκαλεί μια ένταση και την αίσθηση πως κάτι λείπει. Επικεντρώσου στα πιο κρίσιμα εργασιακά σου καθήκοντα και προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου. Αν νιώθεις λίγο απόμακρο τον ερωτικό σύντροφό σου, βρες

τρόπους να τον πλησιάσεις και μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κυριεύουν.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και οι στόχοι σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η ανυπομονησία και η ένταση μεγαλώνουν καθώς κυλούν οι ώρες και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Οι εκρήξεις θυμού θα μπλοκάρουν την ενέργειά σου και θα δημιουργήσουν έξτρα προβλήματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση και νέες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Μπορείς σήμερα να απολαύσεις μια ευχάριστη συνομιλία ή να βρεις πληροφορίες που σε εμπνέουν ή ενθαρρύνουν ένα ενδιαφέρον και μια σου επιθυμία. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή μπαίνει στο παιχνίδι καθώς οι ώρες κυλούν και οι εντάσεις αυξάνονται. Αν αντιμετωπίζεις μια αμυντικότητα στα εργασιακά προσπέρασέ τη και μην καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνουν ακαταμάχητη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Έχεις μια ισχυρή ανάγκη σήμερα για να καταστρώσεις μια στρατηγική κι από την άλλη να πιέσεις καταστάσεις. Προτίμησε να περιμένεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές αλλά και την προώθηση των σχεδίων σου. Ειδικά όσο οι ώρες προχωρούν μια δυσκολία συγκέντρωσής σου, δεν σου επιτρέπει να δράσεις έτσι όπως θα ήθελες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον Άρη στο τομέα της σταδιοδρομίας σου, της εξουσίας και των κανόνων, η τάση του να αντιστέκεσαι στις επιθυμίες των άλλων μπορεί να σε κάνει εριστική. Καιρός να απαλλαγείς από προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που οι ρίζες τους προέρχονται από το παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα σου κατάκτηση σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στο απέναντί σου ζώδιο και η συναισθηματική σου εστίαση συνεχίζει να είναι στους άλλους ή σε μια νέα προοπτική. Καθώς προχωρά η μέρα ένα τετράγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή και λάθη. Η αντικειμενικότητα είναι δύσκολη και οι διαθέσιμες πληροφορίες μπορεί να λείπουν ή και να είναι λανθασμένες. Για αυτό συνειδητά απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες, συμπεράσματα ή και αποφάσεις. Είναι θαυμάσια η αποψινή βραδιά για να την αφιερώσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επιφανειακό φλερτ έχει σταματήσει να σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση καθώς αντιμετωπίζεις προβληματικούς τομείς. Καθώς προχωρά η μέρα μια τεταμένη πτυχή μεταξύ του Άρη και του ανάδρομου Ερμή μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να σου δημιουργήσει ανυπομονησία. Σκέψου ότι μπορεί να ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου και πιθανά και σε άλλους για να κάνεις πράγματα γρήγορα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λες και το πως περνάς από το ένα θέμα στο άλλο, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Αρκετά καλή η μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς να βρεις λύσεις και να γεφυρώσεις αποστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της χαράς και της δημιουργίας κι έτσι αναζητάς περισσότερο χρόνο για απολαύσεις και έκφραση. Καθώς η μέρα προχωρά μια πτυχή του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή τείνει να σε προσγειώνει. Με αυτήν τη διέλευση είναι προτιμότερο να παρακολουθείς από το να αποφασίζεις. Μπορεί να μην βλέπεις βασικές λεπτομέρειες ή σημαντικές πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων να είναι πρώιμη. Βρες τρόπους σήμερα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο σήμερα για να ομαδοποιήσεις και να χαλαρώσεις με τη Σελήνη να διέρχεται από τον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα. Καθώς προχωρά η μέρα η πιθανότητα σφαλμάτων λόγω βιασύνης και ανυπομονησίας αυξάνεται. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να μιλάς και να ενεργείς βιαστικά καθώς υπάρχει η πιθανότητα αυτό που βλέπεις να είναι ατελές ή και παραπλανητικό. Η διέλευση Άρη με ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα νευρικής έντασης. Συναισθηματική ηρεμία σου χαρίζει η συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, καθοριστική μοιάζει να είναι η μέρα καθώς καλείσαι να πάρεις μια απόφαση σε σχέση με το παρελθόν σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στη μάθηση και τη σύνδεση. Αρκετά κουραστική προβλέπεται επίσης η μέρα και θα πρέπει να μετρήσεις τις αντοχές σου. Ο ανάδρομος Ερμής κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Άρη κι έτσι μπορεί να υπάρξει μια ένταση ή μια έλλειψη πληροφοριών. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να βεβαιωθείς ότι ταιριάζουν με τις επιθυμίες σου. Ο σύντροφός σου για απόψε σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι επαφές σου με περισσότερο κόσμο κρύβει εκπλήξεις.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα των πόρων και ανέσεών σου. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Οι επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε ευερεθιστότητα. Στα εργασιακά δεν έχεις μια σαφή εικόνα για αυτό και καλά θα κάνεις να αποφύγεις αποφάσεις. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να έχουν όρια. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες μεγαλώνουν. Για καλύτερα αποτελέσματα αφουγκράσου τες, αναγνώρισέ τες και μην τις αφήσεις να σε κυβερνήσουν. Το τετράγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή στον 6ο οίκο σου μπορεί να δημιουργήσει μια αναταραχή και μια ένταση. Απόφυγε αντιδράσεις στα εργασιακά και διατήρησε χαμηλούς τους τόνους. Μην αρνείσαι προκλήσεις και προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Μπορεί σήμερα να αναζητήσεις μια υγιή απόδραση από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να απολαύσεις ένα διάλειμμα. Καθώς οι ώρες προχωρούν το τετράγωνο Άρη – Ερμή μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και εντάσεις που σχετίζονται με τη εσφαλμένη επικοινωνία. Είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι στα εργασιακά που μπορεί να έχει σημασία μακροπρόθεσμα. Μια δυσκολία στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να του δημιουργήσει ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται.

Πηγή: Tlife Φωτο: Unsplash
Keywords
Τυχαία Θέματα