Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 21/1

Ζώδια σήμερα: Για πολλούς ανθρώπους, ο καφές είναι η μεγαλύτερη ενιαία πηγή αντιοξειδωτικών στην καθημερινή τους διατροφή, ξεπερνώντας τα φρούτα και τα λαχανικά μαζί.  Η καφεΐνη μας δίνει ώθηση ενέργειας και μας βοηθάει να παραμείνουμε ξύπνιοι όταν νιώθουμε κουρασμένοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην πίνετε καφέ προς το τέλος της ημέρας. Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψετε τον καφέ σας σε κάτι εντελώς ακατάλληλο για κατανάλωση. Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βάζετε ένα σωρό ζάχαρη, η οποία είναι αναμφισβήτητα το χειρότερο συστατικό στη σύγχρονη διατροφή.

Το να βάζετε βάζετε

τεχνητές γλυκαντικές ουσίες στον καφέ σας αντί για ζάχαρη μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, δεδομένου ότι έχουν λίγες θερμίδες. Αλλά τα επιστημονικά στοιχεία δεν συμφωνούν και τόσο με αυτό. Πολλαπλές μελέτες παρατήρησης έχουν συνδέσει τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες διάφορα προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό, μην βάζετε τεχνητές γλυκαντικές ουσίες στον καφέ σας. Και πάλι, η στέβια είναι μια φυσική εναλλακτική λύση, αλλά το καλύτερο είναι να κάνετε μια προσπάθεια να πίνετε τον καφέ σας σκέτο. Το κακάο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και συνδέεται με πολλά οφέλη για την υγεία, όπως τον μειωμένο κίνδυνο καρδιακής νόσου. Αν θέλετε λίγη έξτρα γεύση στον καφέ σας, δοκιμάστε να προσθέσετε μια μικρή δόση από βιολογικής καλλιέργειας άγλυκο κακάο. Και τώρα μετά την μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τι λένε τα ζώδια για σένα σήμερα. To Τ-Life μάς ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να προσθέσεις ποικιλία στη μέρα και στις δραστηριότητές σου. Νέες καταστάσεις, περιπέτειες ή και εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ελκυστικές και μεγαλώνουν τη δίψα σου για επιτυχία και αλλαγές. Απόφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη Σελήνη στον περιπετειώδη Τοξότη η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση φέρνει νέες γνωριμίες

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Καχυποψία και επιφυλακτικότητα σήμερα ίσως δεν σου επιτρέψουν να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και κάνε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

Ζώδια σήμερα:Δίδυμοι

Η τάση σου σήμερα είναι να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου ή να κάνεις εσφαλμένες κινήσεις μόνο για να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Πρωτίστως δώσε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και ικανότητες. Οι αμφιβολίες σου στα εργασιακά σχετίζονται πιθανότατα με την έλλειψη πεποίθησης ή σαφήνειας σχετικά με την πορεία των μελλοντικών σου σχεδίων. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις ενδιαφερόμενους.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Καιρός να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά και ουσιαστικά ευτυχισμένη και όχι παροδικά. Οι επιδόσεις στα εργασιακά ξεπερνούν κάθε προσδοκία, μιας και δίνεις το 100% σου. Βρες τον τρόπο να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ανεβασμένη σου ψυχολογία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στο δημιουργικό σου τομέα κι αυτό σου υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά πως πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τονίζει τη διάθεσή σου και ενισχύει την ανάγκη σου για πνευματική και συναισθηματική ανανέωση. Μοιράσου εργασιακές υποχρεώσεις, απόψεις και εμπειρίες με συναδέλφους. Προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις πολλές φορές τον ερωτικό σύντροφό σου του υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Έχεις μπροστά σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα που δεν θα πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και επίτρεψε να εισβάλλουν στην καθημερινότητά σου νέα πρόσωπα. Να είσαι βέβαιη πως θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Απόφυγε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και μην επιβαρύνεις το κλίμα στα εργασιακά. Είπαμε να φροντίζεις τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι να τον καταπιέζεις. Αν είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν εκτεθείς.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η ευελιξία είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κλειδί για την επιτυχία σήμερα. Μην υποτιμάς τις ικανότητές σου και λειτούργησε δραστικά και αποφασιστικά στα όποια απρόβλεπτα γεγονότα και προβλήματα παρουσιαστούν στα εργασιακά. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται απόμακρη χωρίς λόγο κι αυτό του δημιουργεί αποστάσεις που ολοένα μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν το άτομο που σε ενδιαφέρει κινείται νωχελικά.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από υλικές αναζητήσεις ώστε να μπορέσεις να καλλιεργήσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου. Καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια στα εργασιακά είναι παροδικά και άνευ σημασίας, γι’ αυτό απόφυγε το άγχος. Απόλυτα ερωτική, συναισθηματική και τρυφερή είναι η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από ανούσια φλερτ και πλέον φαίνεται να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άλλες πιο σταθερές καταστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Αν και η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει στο απόλυτο επίκεντρο, δεν λείπουν και οι εντάσεις από τη σημερινή μέρα σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις ξεσπάσματα που μόνο κακό θα κάνουν στην ψυχολογία σου. Οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά ανεβάζουν τις φιλοδοξίες σου και σε κάνουν πιο ανταγωνιστική με συναδέλφους,  πράγμα που πρέπει να περιορίσεις. Βάλε φρένο στην κτητικότητα και την καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν σε προβληματίζει η συμπεριφορά του απέναντί σου, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μάθεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην ποντάρεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Οι ανάγκες μπερδεύονται με τις επιθυμίες κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα στα εργασιακά. Ήδη έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης που σε βγάζει εκτός χρόνου. Μη βάζεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς πάνω από τις δικές σου τουλάχιστον για σήμερα. Καιρός να σε καταλάβουν και λίγο εκείνοι. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν αργεί να εισβάλλει στην καρδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα σου. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την ψυχολογία και το δείκτη των προσδοκιών σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στα εργασιακά. Να είσαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσεις και θα βοηθήσεις πολλούς. Γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κρατάς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς φυσικά.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Να είσαι σήμερα συναισθηματικά προετοιμασμένη να αναλάβεις νέες ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε  επαγγελματικό επίπεδο. Κράτα τα σχέδιά σου αρκετά ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Μια μικρή σύγχυση που επικρατεί στα εργασιακά διαχειρίσου την με ψυχραιμία. Η ερωτική σχέση με το σύντροφό σου ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Μην το φοβάσαι. Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αργές όμως είναι σταθερές -να είσαι βέβαιη.

Keywords
Τυχαία Θέματα