Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 2/2

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Είσαι αρκετά αισιόδοξη και αποφασισμένη να απαλλαγείς από τα άγχη των στόχων σου. Θέλεις και μπορείς να απολαύσεις τη μέρα σου κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορείς να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου στα εργασιακά, αρκεί να νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο σε σκέψεις που εμπεριέχουν το πλάνο των εργασιακών σου. Επιδίωξε να μείνετε μόνοι με τον ερωτικό σύντροφό σου, να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί και να μοιραστείτε τις σκέψεις που αφορούν μόνο στη σχέση σας.

Εσύ που παλεύεις με τη συναισθηματική μοναξιά σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι πάντα εκεί για να σε φροντίσουν και να σε κανακέψουν.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Έχει μια ιδιαίτερη γλύκα αυτή η Κυριακή για σένα. Απόλαυσε το σπίτι, το κρεβάτι σου, τον καφέ σου και ξύπνα με την ησυχία σου. Οι ανησυχίες και τα άγχη σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν και πλέον μπορείς και είσαι σε θέση,  να κοιτάξεις λιγάκι τον εαυτό σου. Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να σου δημιουργηθεί η ανάγκη ερωτικής εξομολόγησης στο σύντροφο σου. Κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη και θα διαπιστώσεις πως ήταν η μυστική συνταγή για τη βελτίωση της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα τηλέφωνα και ειδήσεις δίνουν μια πιο αισιόδοξη και γλυκιά γεύση στη μέρα σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, προϋποθέσεις, αλλά και διάθεση να πάρεις επιτέλους αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις στη ζωή σου αυτούς που πραγματικά νιώθεις να σε έχουν στηρίξει με πράξεις και όχι με λόγια. Δώσε τις απαντήσεις που οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα και μετά τις ανακοινώνεις. Καλό θα ήταν να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Να συναντηθείς μαζί τους και να τους κάνεις τα χατίρια, μέχρι ενός σημείου βέβαια. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε τη διάθεση να κάνετε διαφορετικά πράγματα μαζί και κυρίως όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην περιμένεις πάνω από ένα τηλέφωνο να χτυπήσει. Βρες τη δύναμη να το κάνεις εσύ προκειμένου να ξέρεις που βαδίζεις.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας ακόμα και της ακίνητης περιουσίας σου. Φρόντισε να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να εισπράξεις το αμερόληπτο και καθαρό ενδιαφέρον τους. Ο έρωτας και η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται θυσίες και κόπο προκειμένου να διατηρηθεί, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε τις μαγικές πινελιές σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνεις όνειρα και επενδύεις σε καταστάσεις που ήδη γνωρίζεις πως είναι αδιέξοδες.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μόνο οφέλη μπορείς να αποκομίσεις από τη σημερινή μέρα. Να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να πάρεις τις αποφάσεις σου που αφορούν στο μέλλον αλλά και το παρελθόν και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις καταφέρει να λειτουργείς με τη λογική και όχι μόνο με το συναίσθημα κι αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο δώρο των πλανητών. Δείξε τον έρωτά σου στο σύντροφό σου με τον πιο τολμηρό τρόπο. Ξεγύμνωσε πια τη ψυχή σου και βγάλε τουλάχιστον σε αυτόν όλες σου τις αλήθειες. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτά να γίνεις λίγο πιο θαρραλέα και να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Μάθε να είσαι πιο υπομονετική με τα σχέδια και τους στόχους σου. Είναι αμαρτία να χαλάσεις τη μέρα σου με περίπλοκες και αδιέξοδες  σκέψεις. Όλοι το ξέρουν πως πάντα διατηρείς τον έλεγχο των καταστάσεων που σε αφορούν, εκτός από εσένα. Μην προσπαθείς να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου με πλάγιους τρόπους. Ό,τι έχεις να πεις πες το ανοιχτά και ειλικρινά. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε σημασία στις πράξεις και όχι στα λόγια αυτών που προσπαθούν να σε κατακτήσουν. Μόνο έτσι θα βεβαιωθείς για το κατά πόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς μαζί τους.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Σήμερα που έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου φρόντισε να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά τόσο των άλλων, όσο και τα δικά σου. Αφιέρωσε τη μέρα σου στους ανθρώπους που αγαπάς, φίλους και συγγενείς και μοιράσου μαζί τους τις σκέψεις και τα θέλω σου. Βγάλε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τη ρουτίνα. Πρότεινέ του διαφορετικά πράγματα και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου αντισταθεί και δεν θα σου πει όχι σε τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά. Τόσο που  θα παρακαλάς να σε αφήσουν να ξεκουραστείς.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Περίπλοκες και μυστηριώδεις σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό σου. Τόσες που ούτε και εσύ η ίδια δεν μπορείς να εξηγήσεις και να κατανοήσεις. Μετρίασε τις ανησυχίες σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Άσε τα πρέπει και τα μη και εκφράσου ερωτικά και συναισθηματικά στο σύντροφό σου. Είναι ευκαιρία να τον απαλλάξεις από οποιαδήποτε ανασφάλεια του έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλο στα απαγορευμένα οδηγείσαι. Αυτά σε εξιτάρουν, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτά πονούν.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσεις μια ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα μέρα, αρκεί να μη βαρεθείς και την περάσεις στο σπίτι. Έστω και έτσι βέβαια, η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Μια ματιά στα εργασιακά σου καθήκοντα δεν μπορεί κανείς να στη στερήσει, όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις. Η συντροφιά του αγαπημένου σου εμπεριέχεται στο πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και όνειρα για το μέλλον συμπληρώνουν την ευτυχία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη λες όχι σε προσκλήσεις και προκλήσεις φίλων.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η Κυριακή φαίνεται να σε αποζημιώνει για την κούραση και το άγχος που τράβηξες την περασμένη εβδομάδα. Είναι όλη μέρα δική σου και δεν διατίθεσαι να τη χαλάσεις και να την αφιερώσεις σε κανέναν. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται αποφασισμένος να σε αποπλανήσει, μιας και του έχεις λείψει αρκετά. Απόλαυσε τις εκπλήξεις και τις ερωτικές του εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μη σπαταλάς τη μέρα σου αναπολώντας το παρελθόν. Ό,τι είχε να σου δώσει στο έδωσε.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Παραδόξως αυτήν την Κυριακή θέλεις να μείνεις μόνη, να ξεκουραστείς και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Ικανοποίησε την ανάγκη σου χωρίς όμως να περνάς τα όρια της υπερβολής. Το πόσο σε καλύπτει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εσύ θα το κρίνεις και κανένας άλλος. Όμως πριν αρχίσεις να κάνεις δηλώσεις, σκέψου και το τι έχει κάνει για σένα. Πόσο σε έχει στηρίξει και συνεχίζει να το κάνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το μυαλό σου να πλέκει σενάρια και να σε οδηγεί σε μελαγχολία. Το επόμενο διάστημα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με αυτά τα ευχάριστα που έχουν να συμβούν.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Σήμερα φαίνεται να σε απασχολούν πρακτικά θέματα σπιτιού και οικογένειας, που πιθανά να σε αγχώσουν και λίγο. Ηρέμησε και αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Λάβε υπόψη σου βέβαια και τις ανάγκες των άλλων και συγκεντρώσου προκειμένου να τους ακούσεις με προσοχή. Κάποιοι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση, αλλά που εσύ μυαλό για αυτό. Έχεις βολευτεί και δεν κάνεις καμία προσπάθεια. Άλλαξε τακτική πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. Εσύ που είσαι μόνη, ασκήσεις αυτοπεποίθησης φαίνεται να χρειάζεσαι. Κάν’ το καλού κακού μόνη σου, μιας και έχεις κλείσει τα αφτιά σου στους τρίτους.

Πηγή: Tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα