Ζώδια και τσακωμοί: Τα ερωτικά καυγαδάκια

Ποια ζώδια κάνουν τα περισσότερα ερωτικά καβγαδάκια και ποια είναι αυτά που χάνουν την «μπάλα» όταν τσακώνονται με το σύντροφό τους; Κάθε ερωτική σχέση περνά περιόδους κρίσης! Οι φλογερές σχέσεις αρκετές φορές έχουν στιγμές από έντονους καβγάδες, οι οποίοι συνήθως ανάβουν τα αίματα και κάνουν πιο έντονο και παθιασμένο το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν αντέχουν τα ερωτικά καβγαδάκια, τα αποφεύγουν και δεν μπορούν εύκολα να τα διαχειριστούν! Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τους ερωτικούς καβγάδες, για να παραμείνει η σχέση δυνατή; Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά.

Κριός

Αν περιμένεις ότι κάθε μέρα της σχέσης σου με τον Κριό θα είναι ήσυχη και ήρεμη… τότε θα απογοητευτείς! Με κυβερνήτη του τον μαχητικό Άρη, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που τσακώνεται με όλο τον κόσμο καθημερινά και δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τους καβγάδες που ρίχνει… Ιδιαίτερα όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος, γίνεται πολύ αντιδραστικός και είναι της άποψης ότι με τον καβγά φουντώνει ακόμα περισσότερο το πάθος στη σχέση!

Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις στον ερωτικό σου καβγά με έναν Κριό, είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά το γεγονός, μην τα βάψεις μαύρα επειδή σου έβαλε τις φωνές ή επειδή μπορεί να είπε λόγια πάνω στην παρορμητικότητά του. Το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη ημέρα δεν θα θυμάται ούτε καν το λόγο που τσακωθήκατε! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά και να περιμένεις να περάσει η… μπόρα!

Καρκίνος

Η σχέση με έναν Καρκίνο έχει πάντα διακυμάνσεις, καμία μέρα δεν θα είναι μόνο με γέλιο και χαρά, αλλά οι εναλλαγές είναι πάντα στο πρόγραμμα της σχέσης σου μαζί του! Ο Καρκίνος καβγαδίζει συχνά και όλα ξεκινούν από την κλασική του μουρμούρα, η οποία δεν έχει όριο! Οι διακυμάνσεις που έχει η ψυχολογία του Καρκίνου, γίνονται πάντα η αιτία να ξεκινήσει ένας γερός ερωτικός καβγάς, για τον οποίο τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος!

Αν λοιπόν ο Καρκίνος ξυπνήσει στραβά το πρωί, θα τα φέρει τα πράγματα στο σημείο για να γίνει της… κακομοίρας! Στον καβγά μαζί του θα θυμηθεί και όλες τις φορές που τσακωθήκατε στο παρελθόν, θα σου χτυπήσει ξανά και ξανά όλα του τα παράπονα και θα το παίξει και λίγο θύμα ή πληγωμένος! Ο Καρκίνος για να ηρεμήσει θέλει μία ζεστή αγκαλιά και επιβεβαίωση της αγάπης σου!

Λέων

Ο Λέων ζει την ερωτική του ζωή με πάθος και κάθε παθιασμένη σχέση, έχει αυτές τις στιγμές έντασης που προκαλούν καβγάδες! Μην φανταστείς ότι θα τσακώνεσαι με το Λιοντάρι κάθε μέρα, αλλά αν νιώσει παραμελημένο, αν κάνεις κάτι και ζηλέψει, αν δεν του δώσεις προσοχή και αν δεν το θαυμάσεις, θα βρει τον τρόπο του για να ξεσπάσει! Οι περισσότεροι καβγάδες ενός Λέοντα, τελειώνουν μόλις κλείσει το φως και η πόρτα της κρεβατοκάμαρας και την άλλη μέρα έχει ξεχάσει ακόμα και το γεγονός που θύμωσε… Αν ωστόσο εσύ δεν δώσεις τόπο στην οργή και εξακολουθήσεις να κρατάς μια απόμακρη στάση, τότε θα το δει εγωιστικά και θα σου κρατήσει τέτοια μούτρα, που θα τα θυμάσαι για πολύ καιρό μετά!

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο καβγάς με έναν Σκορπιό, αλλά αν είσαστε σε σχέση, τότε μπορεί να έχει happy end όλη αυτή η ένταση, αφού θα διαπιστώσεις στη συνέχεια ότι ο Σκορπιός θα έχει ακόμα περισσότερο πάθος μαζί σου! Το σίγουρο είναι ότι ένας ερωτικός καβγάς με τον Σκορπιό έχει δράμα, ένταση, σασπένς! Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις σαν να έφτασε το τέλος μεταξύ σας, όμως να θυμάσαι πως αυτός ο άνθρωπος ζει με πάθος την κάθε στιγμή!

Όταν τσακώνεσαι μαζί του, δεν πρέπει να τον προσβάλεις, να τον μειώσεις ή να τον βρίσεις… Θα σου πει κουβέντες που θα σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου, όμως εσύ θα πρέπει να δείξεις κατανόηση! Το χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι πως όταν καβγαδίζει, βγάζει στη «φόρα» όλα τα απωθημένα και τα παράπονα που είχε μαζέψει εδώ και καιρό και εσύ δεν τα γνώριζες! Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τον αποπλανήσεις ερωτικά, για να ξεχαστεί το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα