Ζώδια και πειράγματα: Πώς θα καταλάβεις πανεύκολα αν είναι ερωτευμένος

Είναι ή δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου; Τα πειράγματα που σου κάνει είναι φιλικά ή κρύβουν κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον; Μάθε το ζώδιό του και από την συμπεριφορά του μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα.

Δείτε ακόμη: Οι χειρότεροι ψεύτες του ζωδιακού και οι επικίνδυνα ειλικρινείςΚριός

Ο Κριός θα στο πει ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές οπότε χαλάρωσε και κάνε λίγη υπομονή. Όταν το νιώσει θα στο αποκαλύψει.

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος σε πειράζει συνέχεια σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σένα πολύ. Μπορεί να μην στο πει

αλλά τα πειράγματά του θα το αποκαλύψουν.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος τη μια θα σου δείχνει πως σε θέλει και την άλλη θα είναι απόμακρος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται αλλά πως έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για σένα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός σαν ζώδιο αλλά όταν ερωτεύεται γίνεται ακόμα πιο ντροπαλός και κλείνεται λίγο στον εαυτό του. Αν δεις να ντρέπεται λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο τότε είναι που πρέπει να χαλαρώσεις γιατί σημαίνει πως όλα πηγαίνουν καλά.

Λέων

Ο Λέων θέλει να έχει τα βλέμματα πάνω του αλλά όταν είναι ερωτευμένος του αρέσει να επιδεικνύεται ακόμα περισσότερο.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα αρχίσει να είναι πιο περιποιητικός μαζί σου και θα σου κάνει κάποιες χάρες. αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά δείχνει πως τον ενδιαφέρεις πολύ.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις ότι ο Σκορπιός σου παίζει παιχνίδια αλλά αυτό που συμβαίνει στα αλήθεια είναι ότι αρχίζει να σε ερωτεύεται.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα σου κρύψει τα συναισθήματά του και μάλιστα θα σε αφήσει να καταλάβεις πώς νιώθει με τον πιο ωραίο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα