Ζέτα Δούκα instagram: Το πικρόχολο σχόλιο και η απάντηση της, για όλες

Ζέτα Δούκα instagram: Η Ζέτα Δούκα, είναι πολύ ωραία γυναίκα. Προσέχει την εμφάνισή της, γυμνάζεται πολύ, ακολουθεί πάντα ισορροπημένη διατροφή και είναι αρκετά ευαίσθητη στα κοινωνικά ζητήματα. Η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται συχνά μέσω συνεντεύξεων και μέσω social media τις ανησυχίες και τις σκέψεις της για τα πρότυπα ομορφιάς που δυστυχώς δεν κάνουν καλό, με τον τρόπο που λειτουργούν.

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram,

η Ζέτα Δούκα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.  Το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε ένα μήνυμα από διαδικτυακή της φίλη, η οποία της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ», με την ίδια να απαντά: «Ευχαριστώ!».

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα ανέβασε μία σειρά από βίντεο, εξηγώντας το λόγο που δημοσίευσε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Όπως υποστήριξε, δεν επηρεάστηκε από το κακεντρεχές σχόλιο, καθώς τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, ωστόσο επισήμανε πως άλλες γυναίκες καταβάλλονται συναισθηματικά με τέτοιου είδους σχόλια.

View this post on Instagram

Tribute to a marvelous starting of summer!! #naxos #cycladic_islands #greece #greek_islands #bestplacetobe #holidays #fun #noworries #noretouche. Thank you @mosty_com for the incredible swimsuit #stefaniafrangista

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on Jun 9, 2019 at 11:51am PDT

Ζέτα Δούκα: Η ‘ηχηρή’ απάντηση

«Το προηγούμενο μήνυμα δεν το πόσταρα από ανασφάλεια για να σας πω, κοιτάξτε τι μου έκανε! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα μηνύματα συμπαράστασης! Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι γιατί τέτοιου είδους κινήσεις και τέτοιου είδους μηνύματα δεν χρειάζονται! Καταρχάς, είναι παλιομοδίτικα!

Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος προχωράει και πρέπει να προχωράμε με καλοσύνη και αλληλεγγύη, ιδιαιτέρα οι γυναίκες μεταξύ μας! Εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα που με τον εαυτό μου τα έχω βρει, όμως, τέτοιου είδους μηνύματα μην τα κάνατε! Ξεκινήστε να σκέπτεστε πώς μπορείτε να είστε χρήσιμοι για την κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα