Υποβρύχιο γκαράζ αυτοκινήτων: Μια εξωπραγματική κατοικία

Όταν η τσέπη δεν αδειάζει ποτέ, η δημιουργία μιας ονειρεμένης κατοικίας είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση αφού ακόμη και αν απουσιάζει το γούστο, το μπάτζετ επαρκεί για να κάνει κάποιος το όνειρό του πραγματικότητα. Το παραπάνω φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του άκρως εντυπωσιακού σπιτιού που βρίσκεται στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο λόγος που σας παρουσιάζουμε το συγκεκριμένο σπίτι είναι το γκαράζ του, το οποίο, σύμφωνα με την Youtuber «Supercar Blondie» είναι και

το highlight της οικίας.

Το κόστος για την κατασκευή του γκαράζ έφτασε στο εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 3,934 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω ποσό βέβαια αποτελεί μόνο ένα μικρό κλάσμα σε σχέση με τα 40 περίπου εκατ. ευρώ που κόστισε ολόκληρη η πολυτελέστατη κατοικία. Με τη στάθμη της θάλασσας πάνω από αυτό, ένας από τους κύριους λόγους που το κόστος του γκαράζ έφτασε σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι έπρεπε να διασφαλιστεί ότι το υγρό στοιχείο δεν θα κάνει ποτέ… «παρέα» με την μισή και πλέον ντουζίνα supercars που στεγάζονται εκεί και έχουν συνολική αξία σχεδόν 24 εκατ. ευρώ.

Βρισκόμενο στο υπόγειο της κατοικίας, το γκαράζ έχει το δικό του ασανσέρ που ανεβάζει τον κόσμο στα κύρια δωμάτια, ενώ ένα τεράστιο γυάλινο «άνοιγμα» στο πάτωμα του ισόγειου επιτρέπει σε όποιον βρίσκεται στο σπίτι να θαυμάζει τα παρκαρισμένα υπεραυτοκίνητα. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μια Bugatti Super Sport 300+, δύο LaFerrari, μία Ferrari F12, μία Mercedes-Benz GT Black Series μία McLaren Senna και ένα Ford GT.

www.carandmotor.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποβρύχιο,ypovrychio