Υπουργός Βελγίου μάσκα: Viral – Δεν μπορούσε να τη βάλει με τίποτα (vid)

Υπουργός Βελγίου μάσκα: Πολλές φορές έχουμε δει πολιτικούς σε αστεία βίντεο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βελγίου και υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Κοέν Γκενς, το τερμάτισε. Τι έκανε; Προσπαθούσε να βάλει μια απλή μάσκα που είναι της μόδας σε όλον τον κόσμο λόγω κορονοϊού και δεν τα κατάφερνε. Αρχικά αντί για να τη βάλει στο στόμα τη έβαλε στο κεφάλι του, μετά την έβαλε στα μάτια και στο τέλος μετά από προσπάθεια τα κατάφερε.

Ο ίδιος πάντως το διασκέδασε λέγοντας πως «νιώθω πως τα αυτιά μου είναι μεγάλα».

Dames en heren, de vicepremier

van België! pic.twitter.com/WyFqg2e8hY

— Bas Toemen (@BasToemen) May 1, 2020

Κι άλλος!

Toν γύρο του κόσμου έκανε λίγες μέρες πριν ένα ακόμη ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, να δίνει μάχες για να φορέσει μια μάσκα για να ενθαρρύνει τους συμπολίτες του να τη χρησιμοποιούν ώστε να αναχαιτιστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού στη χώρα. «Καλούμε όλους τους Νοτιοαφρικανούς να φορούν μάσκα όποτε βγαίνουν από τα σπίτια τους», τόνισε στο διάγγελμά του την ώρα που εντείνεται η ανησυχία για την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα της Μαύρης Hπείρου.

«Οι κλωστοϋφαντουργίες μας καθώς και μικρές βιοτεχνίες ανεβάζουν ταχύτητα για να αυξήσουν την παραγωγή τέτοιων μασκών σε μαζική κλίματα. Ας μείνουμε ασφαλείς», πρόσθεσε ο Ραμαφόζα και θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα, προσπάθησε να φορέσει μια μάσκα. Μόνο που… δεν. Ο Ραμαφόζα δεν… ενθάρρυνε και τόσο, μιας και έδειξε πως το εγχείρημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο!

Αν και τα κατάφερε μετά βασάνων και κόπων στο τέλος, είχε προλάβει να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, όπου έκαναν θραύση τα hashtags #MaskOnChallenge και #CyrilMaskChallenge. Ο ίδιος, πάντως, αντιμετώπισε με χιούμορ τα καυστικά σχόλια: «Για εκείνους από εσάς που γελούσατε χθες εις βάρος μου, θα ανοίξω ένα τηλεοπτικό δίκτυο, όπου θα διδάσκω τον κόσμο πώς να φοράνε μάσκες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα