Υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων και η Αλεξία Έβερτ(;)

Με υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα σκοπεύει να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η νεοσύστατη «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» που ηγούνται οι ανεξάρτητοι βουλευτές Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης, οι οποίοι προκρίνουν την επιλογή της Αλεξίας Έβερτ για υποψήφια δήμαρχο στην πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, σε μια εσωτερική σύσκεψη στην «Ένωση», η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμη να συνεργαστεί ακόμα και με

τους κκ. Γ. Καρατζαφέρη, Β. Μαρκεζίνη και Φρ. Φράγκο, όπως είπε στο Βήμα fm ο κ. Πολύδωρας, κατατέθηκε προ ημερών μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση. Σε αυτή την σύσκεψη, ο κ. Ζώης φέρεται να έχει προτείνει να γίνει προσέγγιση με την κυρία Αλεξία Έβερτ, κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, ιστορικού ηγετικού στελέχους της ΝΔ και προέδρου του κόμματος την περίοδο 1993-1996, για να βολιδοσκοπήσουν προθέσεις.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πρόσωπο, όπως λένε στο εσωτερικό του κόμματος του κ. Πολύδωρα, που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, εάν αποφασίσει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, καθώς θα δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στο εσωτερικό της δεξιάς. Και αυτό, διότι φέρει ένα βαρύ φορτίο, λόγω του ονόματός της που έχει ιστορικότητα, είναι γυναίκα και είναι δραστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα