Βρέθηκε σε ένα ντουλάπι, η κομμένη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πενήντα χρόνια μετά, βρέθηκε κλειδωμένη σ’ ένα ντουλάπι η γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε, που αρνήθηκε ο Τζον Χιούστον να περιλάβει στην ταινία του «Οι Αταίριαστοι».

Την ανακάλυψε ο συγγραφέας Τσαρλς Κασίγιο στη διάρκεια ερευνών του για το βιβλίο του με τίτλο Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon, που θα κυκλοφορήσει αύριο στα ράφια των αμερικανικών βιβλιοπωλείων.

Μεταξύ άλλων ο συγγραφέας πήρε συνέντευξη και από τον Κέρτις Τέιλορ, γιο του παραγωγού της ταινίας, Φρανκ Τέιλορ, από τον οποίο έμαθε ότι κρατούσε το υλικό κλειδωμένο σ’ ένα ντουλάπι μετά το θάνατο του πατέρα του το 1999.

Σε μια ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της, Κλαρκ Γκέιμπλ, η Μονρόε έριξε το σεντόνι που κάλυπτε το γυμνό κορμί της.

Αν είχε περιληφθεί τελικά στο φιλμ θα ήταν η πρώτη μέχρι εκείνη την περίοδο γυμνή σκηνή Αμερικανίδας ηθοποιού σε μια μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ. Αλλά ο σκηνοοθέτης Τζον Χιούστον, αρνήθηκε να την περιλάβει θεωρώντας ότι δεν θα πρόσθετε κάτι ιδιαίτερο στην υπόθεση. Ωστόσο, ο παραγωγός Φρανκ Τέιλορ, πίστεψε ότι ήταν σημαντική και ότι έγραψε ιστορία, ώστε αποφάσισε να μην την καταστρέψει.

Η ταινία «Οι Αταίριαστοι» γυρίστηκε το 1961 και το σενάριό της είχε γράψει ο τότε σύζυγος της Μονρόε, Άρθουρ Μίλερ. Αφηγείται την ιστορία τριών καουμπόηδων που διεκδικούν την καρδιά μιας όμορφης γυναίκας.

Δείτε ακόμη:

Σε δημοπρασία σπάνιες φωτογραφίες της μοναδικής Μέριλιν Μονρόε

Το άρθρο Βρέθηκε σε ένα ντουλάπι, η κομμένη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα