Βρετανοί Ζάκυνθος – κορονοϊός: Οργή για το βίντεο από πάρτι σε σκάφος

Βρετανοί Ζάκυνθος – κορονοϊός: Η ανεύθυνη συμπεριφορά Βρετανών τουριστών, οι οποίοι βρίσκονταν για διακοπές στη Ζάκυνθο, έχει προκαλέσει την οργή των βρετανικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς επέστρεψαν στη χώρα και διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο, όπου φαίνονται νεαροί τουρίστες -άνδρες και γυναίκες- να κάνουν πάρτι πάνω σε σκάφος, μεθυσμένοι και φυσικά χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό. Ένας από τους δεκάδες τουρίστες λοιπόν, ο 20χρονος Τζέιμι Ρέινι, νόσησε από κορονοϊό μαζί με ακόμα επτά φίλους του. Ο ίδιος μάλιστα μετά από αυτό, δήλωσε ότι “αισθάνομαι πολύ ανόητος”.

“Ήταν ανόητο εκ μέρους, δεν άξιζε αυτό που περνάω τώρα, νιώθω μεγάλες ενοχές. Συμπεριφορές σαν τις δικές μου θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το μήνυμά μου είναι αν πρέπει να πάτε διακοπές να είναι ήρεμες χωρίς επισκέψεις σε μπαρ και κλαμπ”, είπε ο 20χρονος. Ο νεαρός ταξίδεψε στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου και βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη Ζάκυνθο όπου, όπως λέει ο ίδιος, “κάναμε τα πάντα. Νοικιάσαμε σκάφος, πήγαμε σε water park, χρησιμοποίησαν jet ski και κάναμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα”.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κορονοϊός “χτύπησε” και 20 Βρετανούς μαθητές που έκαναν τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο και διαγνώσθηκαν θετικοί μόλις επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Μάλιστα, εκτός από τους 20 αυτούς μαθητές του Sir William Borlase’s Grammar School στο Μπάκιγχαμσαϊρ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, θετικοί στον ιό διαγνώσθηκαν και φίλοι και συγγενείς τους. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί του Ιονίου, τα παιδιά, όχι μόνο δεν λάμβαναν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά περηφανεύονταν και για αυτό μέσω των αναρτήσεών τους στο Tik Tok.

Keywords
Τυχαία Θέματα