Βίκυ Καγιά GNTM: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα

Η Βίκυ Καγιά έκανε την πρώτη δημοσίευση από τα παρασκήνια του GNTM που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες του κοινού με τη νέα σεζόν.Η παρουσιάστρια και μοντέλο μετά από μία σεζόν αποχής από τον διαγωνισμό μοντέλων για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Dancing with the Stars», επανήλθε στο πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να είναι εντελώς ανανεωμένο.

Ποζάροντας στο φακό η ίδια απαθανατίστηκε να πατάει με το πόδι της τον νέο κριτή του ριάλιτι και ενδυματολόγο, Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του ένα

κουτί με γλυκά. Την εικόνα δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Τι είπες;» με μερικά emoji να συνοδεύουν την ατάκα.  Να υπενθυμιστεί ότι ο Τάσος Σοφρωνίου είχε ήδη συστηθεί στο κοινό σε παλαιότερες σεζόν του GNTM και είχε κάνει μία guest εμφάνιση στο GNTM 4.

Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 όπως ανακοινώθηκε θα αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι πρώτες κοπέλες βρίσκονται στο σπίτι διεκδικώντας το φετινό έπαθλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Keywords
Τυχαία Θέματα