Βίκυ Χατζηβασιλείου Alpha: «Ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις

Βίκυ Χατζηβασιλείου Alpha: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις κατά του Alpha. «Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία το Πάμε Πακέτο που έκλεισε με εξαιρετική επιτυχία, με πολύ υψηλά νούμερα και από την άλλη το σταμάτημα αυτής της εκπομπής. Κλείνουν οι κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι. Ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με πιο ξεκάθαρη θέση. Εγώ τελείωσα με τον

Alpha, προχωράω στο Vita -έχω κάνει το Vicky’s Vita.

Ότι με ζητάει ο κόσμος και με θέλει στην τηλεόραση, ας τα ακούει ο Alpha. Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο. Όχι φυσικά εξαιτίας της αποχώρησής μου συγκυριακό ήταν αυτό. Έγιναν χίλιες άλλες κινήσεις που οδήγησαν στην τέταρτη θέση. Δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι, έχω κι εγώ ένα περιθώριο κι ένα δικαίωμα επιλογής στο τι θα κάνω», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Βίκυ Χατζηβασιλείου Alpha: Απανωτά καρφιά για το κόψιμο του «Πάμε Πακέτο»

«Χείμαρρος» ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μιλώντας για το κόψιμο της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» και την αποχώρησή της από τον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια, που εγκαινίασε χθες Κυριακή, το κανάλι της στο Youtube, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο μίλησε αναλυτικά για την απόφαση του καναλιού να σταματήσει την εκπομπή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είχε δηλώσει στην κάμερα του «Πρωινού», ότι το κανάλι τής είχε κάνει πρόταση να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, μια πρόταση που η ίδια χαρακτήρισε προσβλητική.

«Έχω την πάρα πολύ μεγάλη χαρά να σας καλωσορίζω στο δικό μου κανάλι. Είναι το «Vicky’s Vita» στο YouTube, το οποίο το δημιούργησα με πάρα πολλή αγάπη και με πολύ προσδοκία μπορώ να ομολογήσω… Και μέσα από την τριβή μου με τις ανθρώπινες σχέσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το Πάμε Πακέτο, αυτή την εκπομπή που αγαπήσατε τόσο πολύ κι εγώ την λάτρεψα. Και που για κάποιο λόγο σταμάτησε ξαφνικά» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα