Βίκυ Μπάρκουλη – Μαρία: Στα “μαχαίρια” η κόρη του ηθοποιού με την τελευταία του σύζυγο

“Πόλεμος” φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά τις δηλώσεις της τελευταίας του συζύγου Μαίρης Μπάρκουλη, κατά του Νίκου Μουρατίδη. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Βίκυ, ξεσπά κατά της μητριάς της μέσω της εφημερίδας Espresso. “Δεν μπορεί να λέει η Μαρία διάφορα ψέματα, να θίγει τρίτους και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Έχει κάνει ένα λάθος η Μαρία: Νομίζει, ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε τη μέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου έχει και παρελθόν, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό”, λέει

με οργή. Ο λόγος που η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτές τις δηλώσεις, είναι η κόντρα που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού.

“Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου Φωτεινή Αναστασίου για να ξεχρεώσει χρέη που είχε ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα”, λέει η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις τους πλέον είναι αδιάφορες.

 Πρέπει όλοι να σεβαστούμε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει

“Πρέπει όλοι να σεβαστούμε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει και οφείλουμε όλοι να σταματάμε να μιλάμε για το παρελθόν του. Ο ίδιος δεν ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν δημόσια σε κόντρα και να μιλούν για έναν άνθρωπο πεθαμένο, η Μαρία και ο κ. Μουρατίδης. Και πραγματικά πιστεύω ότι ο κ. Μουρατίδης είπε κεκαλυμμένα όλα όσα έγραψε, ότι ο πατέρας μου ασχολούνταν περισσότερο με τις γυναίκες και τα ξενύχτια. Θα παρακαλέσω όμως τον Νίκο Μουρατίδη και όλους τους υπόλοιπους να σταματήσουν να ασχολούνται με το παρελθόν του πατέρα μου” αναφέρει η Βίκυ Μπάρκουλη.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν πατέρας μου. Τελεία και παύλα. Ας τον αφήσουν να ησυχάσει. Το ξέρουμε όλοι ότι ο πατέρας μου ήταν γυναικάς. Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε το παρελθόν του ούτε να τον μεμφθούμε επειδή ήταν γυναικάς. Έκανε αυτό που γούσταρε. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Ό,τι κακό ή καλό έκανε το έκανε στον εαυτό του”.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Βίκυ Μπάρκουλη – Μαρία, “μαχαίρια”,viky barkouli – maria, “machairia”