Βασίλης Κούκουρας: «Θα έπαιζα ξανά στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”» λέει ο ηθοποιός

Βασίλης Κούκουρας: Ο ηθοποιός μίλησε για την Ελένη Ράντου και για το γεγονός ότι δεν τον ήθελε για συνάδελφό του. Μίλησε ακόμα για τη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που τον στιγμάτισε ως Μάνθο , στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Τhe 2Night Show». «Με κρατάει σε μία επικαιρότητα» είπε για τη σειρά που ακόμα παίζεται. «Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία» αναφέρθηκε, τονίζοντας ότι παιδιά 18 ετών τον πλησιάζουν και του λένε ότι τους αρέσει το σήριαλ. «Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους

μήνες. Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας, ότι το είχε πει η Ελένη. Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος» ανέφερε.

«Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα» είπε για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο σίκουελ της σειράς. Σχέση με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα έχει ο Βασίλης Κούκουρας, που εξήρε τις μαγειρικές της ικανότητες. «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο» είπε. «Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος» ανέφερε. «Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο», είπε ακόμα ο ηθοποιός. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τη Μαρία Λεκάκη, την Πέγκι του «Κωνσταντίνου και Ελένης». «Γεια σου ρε Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», της είπε ο τηλεοπτικός Μάνθος παίρνοντας το ακουστικό και εκείνη γεμάτη χαρά δέχτηκε την επικοινωνία. «Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες», αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σειρά, τόνισε όμως ότι θα ήθελε να κάνει κάτι τελείως αντίθετο.

Βασίλης Κούκουρας: H συγκίνηση του ηθοποιού στην εκπομπή The 2night ShowΒασίλης Κούκουρας: «Θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ »

«Είναι απορίας άξιο γιατί πάει ακόμα τόσο καλά το «Κωνσταντίνου και Ελένης.» Από την μια παίρνω μια «παγωνίαση», αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που έχουν βγει τόσα νέα και καλά σήριαλ, τόσοι νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες και δεν αρέσουν στον κόσμο. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώσω μια συνέντευξη και να μην με ρωτήσουν για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, γιατί έχω κάνει απίστευτα πράγματα στο θέατρο και όπου τα λέω με κοιτάνε άναυδοι. Θεωρώ ότι ακόμα δουλεύω για να πετάξω από πάνω μου τον Μάνθο Φουστάνο. Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχει και το αρνητικό και το θετικό. Είναι μεγάλη επιτυχία να ταυτιστείς στην συνείδηση του κόσμου με έναν ρόλο, αλλά δεν σταμάτησα την καριέρα μου εκεί. Ούτε είχα σταματήσει πριν, ούτε σταμάτησα μετά.»

Συνεχίζει λέγοντας: «Ήταν μια πολύ ισχυρή περίοδος με μεγάλο στίγμα καλλιτεχνικό, το οποίο δεν θέλω να με ακολουθεί ες αεί. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο το «Κωνσταντίνου και Ελένης» γιατί έχει κάνει πολλούς κύκλους», ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό. Όσον αφορά τις απολαβές του από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είπε: «Από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» παίρνουμε περίπου 0,70-0,80 ευρώ για κάθε επεισόδιο. Δεν φτάνει το 1 ευρώ το επεισόδιο. Εάν είχα λύσει σε ένα βαθμό το οικονομικό μου πρόβλημα με τις επαναλήψεις δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παίζεται ακόμα.»

Βασίλης Κούκουρας: Απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξή του
Keywords
Τυχαία Θέματα