Βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Βαριά τιμωρία επιβλήθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, η οποία του απαγόρευσε την είσοδο στα γήπεδα για 7 ολόκληρους μήνες!

Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό για τις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

και με άλλους τρεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι το σύνολο της ποινής του ανέρχεται στους επτά μήνες.

Πλέον στο διάστημα αυτό του στερείται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ λόγω του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται πλέον έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από πρόεδρος αλλά και από μέλος του ΔΣ, αφού η τιμωρία τον αναγκάζει να μην μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε ΔΣ σε αυτό το διάστημα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Το άρθρο Βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα