«Βάρκα γιαλό» ο Γιούνκερ στη Σύνοδο – Η απάντηση που δεν πείθει και το tweet (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο, που δείχνει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να μην μπορεί να σταθεί όρθιος. Στην καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν άντεχε να μείνει όρθιος χωρίς βοήθεια, κάτι που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η πιο «επίσημη» απάντηση, έχει να κάνει με παρενέργεια ισχυαλγίας όμως δεν πείθει.

Το πρόβλημα του με το αλκοόλ είναι γνωστό χρόνια.

Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξή του το 2016, είχε αρνηθεί ότι έχει πρόβλημα εξάρτησης. Τότε είχε πει «πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσα να εκτελώ τα καθήκοντά μου εάν έπινα κονιάκ με το πρόγευμά μου;

Με στεναχωρεί όταν ακούω ότι έχω θέμα. Και επίσης αυτές οι φήμες κάνουν την σύζυγό μου να αναρωτιέται εάν πίνω κρυφά από εκείνην, διότι στο σπίτι δεν πίνω ποτέ. Η αλήθεια είναι όμως ότι μετά από το τροχαίο δυστύχημα που είχα το 1989, το αριστερό μου πόδι δεν έχει ευστάθεια. Και πρέπει να στηρίζομαι σε κουπαστή όταν ανεβαίνω σκαλοπάτια. Μετά από εκείνο το τροχαίο είχα μείνει τρεις εβδομάδες σε κώμα. Και κατόπιν σε αναπηρική καρέκλα επί έξι μήνες».

«Τύφλα» ο Γιούνκερ στη Σύνοδο για το Κυπριακό! Δεν έβλεπε μπροστά του! (vid)

Με το σάλο ο Ουμπέρτο Γκαμπίνι, συνεργάτης του Ισπανού ευρωβουλευτή Ραμόν Τρεμόσα έγραψε σε ανάρτηση: «Εγώ δεν έχω αποδείξεις ότι ο κ. Γιούνκερ ήταν μεθυσμένος, έτσι φαινόταν όμως. Εάν το πρόβλημά του είναι η ισχυαλγία, τότε θα πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να δούμε μια ιατρική βεβαίωση!

Η Κομισιόν είναι δημόσιος οργανισμός. Ο κ. Γιούνκερ καλοπληρώνεται από τους φορολογούμενους. Βλάπτει την εικόνα της Ευρώπης; Και τι γίνεται με την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων πολιτών στο εγχείρημα της ΕΕ;»

Ο Γιούνκερ μπερδεύτηκε κάπως: «Είναι η γυναίκα μου» είπε, αλλά ήταν η… Μέρκελ! (video)

Από το γραφείο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υπήρξαν απλώς δηλώσεις περί αστάθειας εξαιτίας της ισχυαλγίας, από την οποίαν υποφέρει χρονίως ο 63χρονος Πρόεδρος της Κομισιόν.

Το άρθρο «Βάρκα γιαλό» ο Γιούνκερ στη Σύνοδο – Η απάντηση που δεν πείθει και το tweet (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα