Τζόνι Ντεπ – Πρίγκιπας Κάρολος: Η φανταστική, αστεία περιγραφή του ηθοποιού

Ένα σκηνικό που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς: Ο Τζόνι Ντεπ να συστήνεται στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον πρίγκιπα Κάρολο. Η δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Μάλιστα, συνέπεσε με τους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Την ώρα που οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας γιόρταζαν το Ιωβηλαίο της βασίλισσας και εκατομμύρια θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ χαίρονταν για τη νίκη του στη δίκη κατά της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ένα

παλιό βίντεο του σταρ του Χόλιγουντ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, στο οποίο φαίνεται να μιλάει για την γνωριμία του με τον μελλοντικό βασιλιά, τον πρίγκιπα Κάρολο.

Το βίντεο, το οποίο είναι απόσπασμα από την συνέντευξή του στην εκπομπή «Graham Norton Show» το 2015, ο Τζόνι Ντεπ, με σπαρταριστό τρόπο, αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και… «την άλλη» – προφανώς έχοντας ξεχάσει το όνομα της Καμίλα, στην πρεμιέρα της ταινίας «Finding Neverland» το 2004. Στο απόσπασμα, ο Τζόνι Ντεπ εξηγεί ότι προσπαθεί να συνηθίσει τον όρο «Σερ» με τον παρουσιαστή της εκπομπής να τον ρωτάει εάν έχει γνωρίσει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

“Του έκανα χειραψία και αυτός μου είπε κάτι ακαταλαβίστικα…”

«Ναι, ναι, γνώρισα» λέει ο ηθοποιός. «Τον πρίγκιπα Κάρολο και, και…» χωρίς να μπορεί να θυμηθεί το όνομα της Καμίλα. Στο σημείο παρεμβαίνει ο παρουσιαστής λέγοντας: «Την άλλη;» με τον Τζόνι Ντεπ να χαμογελά και να λέει «Ναι, αυτή» και συνεχίζει: «Ήρθαν στην πρεμιέρα του Finding Neverland. Και του έκανα χειραψία και αυτός μου είπε κάτι ακαταλαβίστικα. Δεν κατάλαβα λέξη από όσα μου είπε και δεν νομίζω ότι κατάλαβε ούτε κι αυτός λέξη από όσα του είπα, οπότε δεν ήταν απαραίτητα πολύ ουσιαστική η συζήτησή μας. Και η άλλη μου φάνηκε καλή».

Στο σημείο αυτό επενέβη ο άλλος καλεσμένος της εκπομπής, ο επίσης ηθοποιός Μπένεκτικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος αστειευόμενος πρόσθεσε: «Φαίνεται πως έχεις στο τσεπάκι τον τίτλο του ιππότη» προκαλώντας τα γέλια στους παραβρισκόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόνι Ντεπ – Πρίγκιπας Κάρολος,tzoni ntep – prigkipas karolos