Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας απάντησε για τα Harrods

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο διεθνής Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την έντονη δραστηριότητά του στα social media, αλλά και για διάφορες δηλώσεις του που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Για τα social media είπε ότι «είναι κάτι που γουστάρω, θέλω να βρω τη φωνή μου και είναι σημαντικό για ‘μένα, έχω όπως όλοι, γνώμη και τις υποστηρίζω». Όταν ρωτήθηκε για τους συναθλητές του

που διακρίνονται στα γήπεδα, όπως τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι είναι καλοί αλλά θεωρεί τον εαυτό του «από τους καλύτερους τενίστες αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδείξω στο γήπεδο».

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις στιγμές που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το πράγμα» είπε για τα ξεσπάσματά του στο γήπεδο.

Τι είπε για εμβολιασμούς και Harrods

Μιλώντας για τις δηλώσεις του ότι ο ίδιος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού σε αντίθεση με το ότι συμμετείχε σε καμπάνια για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα, ο τενίστας ξεκαθαρίζει: «Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός. Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή».

Για την περίφημη δήλωσή του για τα Harrods δήλωσε: «Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρ’ ότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά κράξανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Έλληνας, Harrods,tsitsipas, ellinas, Harrods