Τσίπρας ΟΑΚΑ: Είδε Παναθηναϊκό δίπλα στον Γιαννακόπουλο

Τσίπρας ΟΑΚΑ: Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, για να παρακολουθήσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε για το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος». Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στα επίσημα του Ολυμπιακού

Σταδίου και ο φακός τον «συνέλαβε» να συζητάει με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού. Ο Παναθηναϊκός, δείχνοντας εξαιρετικά σημεία στο παιχνίδι του επικράτησε 84-74 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε την 3η θέση στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» έδειξαν στο ματς με τους Τούρκους μερικά από τα πολύ καλά τους στοιχεία όπως το καλό τους σουτ, την ταχύτητα τους και την αθλητικότητα τους. Ο Τζίμερ Φριντέτ ενθουσίασε με 4 τρίποντα στις πρώτες του προσπάθειες στην αρχή του αγώνα και τελικά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ως με 17 πόντους και 6/7 σουτ. Εξαιρετική εικόνα είχε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος έδωσε πολλά σε δημιουργία και σκορ. Σταθερά καλός και ουσιαστικός ο ΝτεΣόν Τόμας (21 πόντοι), θετικά δείγματα και από τον Μπεν Μπεντίλ. Από τους ηττημένους, που είχαν σημαντικές απουσίες και προχώρησαν σε δοκιμές στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πάλεψαν οι Ντουβερίογλου (14π) και Μπιμπέροβιτς (11π), χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες:

ÇÓ)

Keywords
Τυχαία Θέματα