Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου σηματοδότησε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισήμανε πως «ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον».

«Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά», αναφέρει ο πρόεδρος του

ΣΥΡΙΖΑ στην «Αυγή», θέτοντας ως διακύβευμα της εκλογικής μάχης το «να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».

Η επιστροφή του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του στην Κουμουνδούρου έχει «βάλει φωτιά» στις ομάδες κρούσης, που θα σηκώσουν το κύριο βάρος της προεκλογικής εκστρατείας.

Μάλιστα, 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν σήμερα ανακοίνωση στήριξης προς τον απερχόμενο πρωθυπουργό στην οποία διατυπώνουν τη θέση ότι απαιτείται «καθαρή εντολή για συμπαγή και ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

Η αυριανή πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών στην Αθήνα θα αποτελέσει εξάλλου την αφετηρία για την πράξη επανίδρυσης επί της ουσίας του κόμματος με στόχο την «αντιστοίχησή του με τα προτάγματα της κοινωνίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα