Τσίπρας OPEN Deutsche Welle: Η απίστευτη γκάφα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας OPEN Deutsche Welle: Σε γκάφα υπέπεσε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Open ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της Κατοχής οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

υπέπεσε σε αυτό το λάθος όταν αναφέρθηκε στο δημοσίευμα των Financial Times για τροπολογία του Ποινικού Κώδικα, που αφορά το «ξεπάγωμα» περιουσιακών στοιχείων των υπόπτων για ξέπλυμα χρήματος, αν δεν δικαστούν εντός 18 μηνών. Μιλώντας για αυτό, ο κ. Τσίπρας επέκρινε τα ελληνικά ΜΜΕ. «Θα ζητούσα από τους δημοσιογράφους ονοματεπώνυμα , όχι να περιμένουμε από τους Financial Times λες και είμαστε στην περίοδο της Κατοχής και βάζουμε Deutsche Welle για να ενημερωνόμαστε. Περίμενα από τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το σύστημα των ΜΜΕ να ξανακερδίσει την αξιοπιστία του. Το να λιβανίζετε μια κυβέρνηση διαρκώς καλό είναι, αλλά έχει και ένα όριο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λάθος στην αναφορά του για την Deutsche Welle. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για γερμανικό μέσο, οπότε δεν θα μπορούσε να αποτελεί πηγή ενημέρωσης κατά την κατοχή, αλλά κυρίως επειδή άρχισε να εκπέμπει το 1953. Άρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είτε ήθελε να αναφερθεί στην ενημέρωση από την ελληνική υπηρεσία του BBC κατά τη διάρκεια της Κατοχής, είτε ήθελε να αναφερθεί στην περίοδο της Χούντας και την ενημέρωση από ξένα ΜΜΕ.

Τσίπρας Deutsche Welle: Η επίμαχη ατάκα

Πήγε ο Τσίπρας στο Όπεν και έλεγε ότι ήθελε να πει, όπως ο Νταρακλίτσας που έλεγε "βασικά προηγηθήκαμε, αλλά στο β' ημίχρονο δεν μας έπαιξε σωστά ο διαιτητής, και βασικά φάγαμε ένα γκολ από κόρνερ, και το μπενάλτι δεν ήταν μπενάλτι και έτσι χάσαμε".

— Geo.graphic (@parallilos) November 20, 2019

Οι Ελληνες στην Κατοχή άκουγαν Deutche Welle μας λέει ο Τσίπρας. Σε άλλα νέα ο Ιωάννης Μεταξάς οδηγούσε Opel Vectra.

— Εξέγερση Ελλήνων (@eksegerellin) November 20, 2019

Εμένα ο πατέρας μου επί κατοχής άκουγε Οπρα,κι ας μην είχε γεννηθεί ακόμη(η Οπρα)!!!#open #Τσιπρας https://t.co/lXMxi6mzYG

— Zaxariadou Martha (@myrtozax) November 20, 2019

Ο ανιστόρητος Τσίπρας: Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή https://t.co/QzDEzY36nh

— Ευγενία (@hlektra2050) November 19, 2019

#Τσιπρας #open #Συνεντευξη #DW pic.twitter.com/GLtdFzU6We

— +ΦΙΛΕΛΕΗCΟΝ+ (@Kyrios_Kenkas) November 19, 2019

στο Open TV Τσίπρας: Οι Έλληνες άκουγαν Deutsche Welle στην Κατοχή
Φωτεινός παντογνώστης είσαι αγορίνα !
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο ……….

— bruidsjonker (@cmatis3) November 19, 2019

Πάλι καλά που ο Τσίπρας δεν είπε στο OPEN ότι ο λαός άκουγε "Κόκκινο 105,5" FM…

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (@LoukGeorgiadis) November 19, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα