Τσιγκρίνσκι τέλος από την ΑΕΚ

Την αξιοποίηση του Τσιγκρίνσκι επεξεργάζονται στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να προτείνει θέση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στον Ουκρανό. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα γίνονται σκέψεις για άλλη μία προσθήκη στην ΑΕΚ , η οποία ενισχύθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ με τους Δημήτρη Μπαρμπαλιά, Φανούρη Γουνδουλάκη και επέστρεψε ο Στάθη Ταυλαρίδη. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport,

στην «Ένωση» σκοπεύουν να ισχυροποιήσουν κι άλλο το συγκεκριμένο τμήμα άμεσα ή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, μία σκέψη που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, εφόσον ο Ουκρανός στόπερ κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι. Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προτείνει ένα πόστο όπως του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό με την ανάμειξη του Τσιγκρίνσκι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Αυτό συνδέεται με την διάδοχη κατάσταση της αποχώρησης του Μηνά Λυσάνδρου από τις θέσεις του α’ αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Τσιγκρίνσκι – ΑΕΚ: Λίγα λόγια

Ο Ντμίτρο Ανατολίγιοβιτς Τσιγκρίνσκι γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986, είναι Ουκρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στη Σούπερ Λίγκα, για την ΑΕΚ Αθηνών. Είναι, επίσης, πτυχιούχος σχολής καλών τεχνών. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία αγωνίστηκε για 12 σεζόν μεταξύ 2002 και 2015. Στη ουκρανική ομάδα γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, κερδίζοντας πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ, καθώς και ένα UEFA, το 2009. Μεταξύ 2009 και 2010 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα. Από το 2002 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ενώ από το 2006 είναι μέλος της Εθνικών των Ανδρών. Το 2011 αγωνίστηκε τελευταία φορά, πραγματοποιώντας σχεδόν 30 εμφανίσεις. Υπήρξε μέλος της Εθνική Ουκρανίας στο Μουντιάλ του 2006, αλλά λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του διευθυντή ακαδημιών έχοντας ρόλο και στο τμήμα σκάουτινγκ, στο οποίο εντάχθηκε και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο πρώτος, για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνέλεξε καλές πληροφορίες και από τον Χρήστο Πανόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στην Ξάνθη, ουσιαστικά αντικαθιστά τον Κώστα Τσάνα. Οι αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ δεν είναι τυχαίες.

Προφανώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν (Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο), καθώς ελάχιστες έχουν «βγει». Αποκορύφωμα η προσθήκη του Όλεγκ Νταντσένσκο, μοναδική προσθήκη που έψαχνε για μήνες η ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον αποδεικνύεται αποτυχημένη. Αυτές οι κινήσεις δεν θα είναι οι μόνες που θα γίνουν, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες με κυριότερη τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος στα τέλη του μήνα θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ενώ αναμένονται κι άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, καθώς το αφεντικό της ομάδας θεωρεί πως υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές. Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Τσιγκρίνσκι – ΑΕΚ: Best momentsΔείτε ακόμη:ΑΕΚ: Αρέσει ο ΟυέςΧάνει και το ντέρμπι της Τούμπας ο Ματίγια, “βλέπει” επιστροφή στα πλέι οφΑνακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, το ενδιαφέρον στον αμφίβολο Ματέο
Keywords
Τυχαία Θέματα