Τσαλίκης – Γκουντάρας κόντρα: Νέο “επεισόδιο” με βαριές κουβέντες

Τέλος φαίνεται να μην έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα. Όλα άρχισαν λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν όταν ο Γιώργος Τσαλίκης στράφηκε κατά του ΣΚΑΪ γιατί όπως υποστήριξε αθέτησαν το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει για να είναι παρουσιαστής του Big Brother και τη θέση του πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του.

Και μπορεί τα πνεύματα φαινομενικά να είχαν ηρεμήσει ωστόσο οι χθεσινές δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα και

της συζύγου του στο Πρωινό έκαναν τον τραγουδιστή να ξεσπάσει μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

Η Άννα Ζηρδέλη με την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε το ζευγάρι παρουσιαστών οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποια περεταίρω δήλωση. Από την άλλη πλευρά, ο Σπύρος Κεραμμύδας συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη που εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος

Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα@@@@ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι.» είπε σε αρκετά έντονο ύφος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Με το ίδιο έντονο ύφος μίλησε και στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα ο τραγουδιστής ο οποίος εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του με όσα ακούστηκαν από το ζευγάρι ενώ κάποια στιγμή ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα