Τσακαλώτος – Βορίδης: Ο πρώην ΥΠΟΙΚ «αδειάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ για τη βασιλόπιτα

Τσακαλώτος – Βορίδης: Ο πρώην υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος δείχνει να τα έχει… πάρει με τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση σε επίπεδο βασιλόπιτας του Μάκη Βορίδη όπως φαίνεται από ομιλία του, απόσπασμα της οποίας έπαιξε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά. Ο πρώην Τσάρος της ελληνικής οικονομίας με τις δηλώσεις του βρέθηκε ξεκάθαρα εκτός επίσημης γραμμής της πλατείας Κουμουνδούρου.

«Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα 12.000 € του κυρίου Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος

του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα; Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα στη δοσολογία που μας λένε όλοι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε το σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση; Χρειάζεται συζήτηση…» σχολιάζει ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει τον κ. Βορίδη αλλά θεωρεί τελείως άστοχη την αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα ο κ Τσακαλώτος στην ίδια ομιλία του σε κομματική εκδήλωση συμπληρώνει πως: «σίγουρα πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία. Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…» κάνοντας ξεκάθαρο πως διαφωνεί με το κόμμα του.

Επίθεση Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη. O δημοσιογράφος με ένα καυστικό tweet επιτίθεται στο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Α γεια σου Ευκλείδη, το ίδιο λέει και ο Βορίδης αλλά δεν τον ακούνε. Αντιπολίτευση στο πώς χρησιμοποιούν το κράτος και το δημόσιο χρήμα; Καλύτερα να γίνει μια ανταλλαγή απόψεων με τον Κυριάκο για το τι πιστεύει για τον Αλτουσέρ pic.twitter.com/kGegLpTf44

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) January 24, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα